Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από πολύμηνη και συστηματική έρευνα ανωτέρω αστυνομικών και κατόπιν συνδυαστικής αξιολόγησης αποδεικτικών μέσων και πληροφοριακών στοιχείων, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 39χρονος αλλοδαπός.
Ο 33χρονος συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές τις απογευματινές ώρες της περασμένης Παρασκευής στη Λυών της Γαλλίας, δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε από τις Αρχές της χώρας μας.
Το χρονικό
Υπενθυμίζεται πως τις πρώτες πρωινές ώρες της 10ης Σεπτεμβρίου, έξω από κέντρο διασκέδασης, ο 39χρονος μετά από διαπληκτισμό πυροβόλησε τον 33χρονο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.
Σημειώνεται ότι ο 39χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.