Ελεύθερος Τύπος
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

«Kreas»: Εδώ θα φας τo καλύτερο ψητό κρέας την Τσικνοπέμπτη

«Kreas»: Εδώ θα φας τo καλύτερο ψητό κρέας την Τσικνοπέμπτη

Newsroom eleftherostypos.gr

Το όνομά του δείχνει την ταυτότητα και τη φιλοσοφία του, τη λατρεία που «κρύβει» σε κάθε του πιάτο για το καλό κρέας. Το «Kreas», ένα cozy και πολλά υποσχόμενο εστιατόριο στην καρδιά των Πετραλώνων, γίνεται ο απόλυτος γευστικός προορισμός για την ημέρα.

Οι ιδιοκτήτες Μαρία Μπίκα και Ιωάννης Ρούσσος, ο σεφ Λουτσίς Εριόν, προτείνουν για την Τσικνοπέμπτη ζουμερή σπαλομπριζόλα, θεϊκά χοιρινά μπριζολάκια λαιμού σερβιρισμένα με πεντανόστιμη σάλτσα, αλλά και σταβλίσια μοσχαρίσια μπριζόλα, 100 + ημερών ωρίμανσης.

«Kreas»: Εδώ θα φας τo καλύτερο ψητό κρέας την Τσικνοπέμπτη

Για εκείνους που δεν γυρίζουν την πλάτη στο κοτόπουλο ούτε την Τσικνοπέμπτη, το «Kreas» σερβίρει την πιο νόστιμη εκδοχή που έχετε δοκιμάσει, «λουσμένο» με σως και σερβιρισμένο με τραγανές πατάτες.

Χοιρινό κόντρα παρδαλό, μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος και, φυσικά, κεμπάπ και σουβλάκι συμπληρώνουν τη λίστα με τα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσετε.

«Kreas»: Εδώ θα φας τo καλύτερο ψητό κρέας την Τσικνοπέμπτη

Αν θέλετε, ωστόσο, μια συμβουλή, κρατήστε λίγο χώρο από τα παραπάνω και δοκιμάστε λουκουμάδες γραβιέρας, πατάτες με αυγά και υπέροχη τυρόπιτα στο μαντέμι!

Info
Δημοφώντος 96, Ανω Πετράλωνα, Τηλ.: 2103247028

Προτεινόμενα για εσάς

«Mystilli»: Η Αδριανού βρήκε το γευστικό της στέκι

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Το «Σαρδελάκι» απέκτησε «αδερφάκι» στα Βόρεια Προάστια

«The Albion»: Φαγητό και ποτό στον πιο δροσερό κήπο της Αθήνας

«Μπαλκόνι στις Κυκλάδες»: Υπέροχη θέα, καλοκαιρινό μενού

«Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ»: Ο νέος προορισμός για γαστρονομικές και fine drinking εμπειρίες

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Βόλος: «Καμπάνα» 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ταβέρνας που… βιάστηκε να ανοίξει

Tinad

«Buba»: Όαση έθνικ γεύσεων στην Κηφισιά

Η «Σπονδή» υποδέχεται την άνοιξη με πολλές εκπλήξεις

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«La Grande Famiglia»: Μία μεγάλη οικογένεια γεύσεων

Κατερίνα Θεοδωροπούλου