Ελεύθερος Τύπος
BUSINESS

Νερό ΘΕΟΝΗ: Χρυσός Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας για τη δεκαετία 2010-2020 με διπλή διάκριση

Newsroom eleftherostypos.gr

Δύο ακόμα αξιοσημείωτες βραβεύσεις ενισχύουν τη θέση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ στην κορυφή! Το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο, με 34 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης, τιμήθηκε με διπλή διάκριση στον θεσμό «Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Δεκαετίας 2010-2020», τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Η ΘΕΟΝΗ Α.Ε. αναδείχτηκε πρωταγωνίστρια εταιρία που ξεχώρισε για τις οικονομικές της επιδόσεις τη δεκαετία 2010-2020, λαμβάνοντας το βραβείο «Greek Business Champion» ενώ παρέλαβε και την τιμητική διάκριση «Solidarity Εxcellence Award»,  για την προσήλωση της εταιρίας στην αξία της ανθρώπινης ζωής και την έμπρακτη αλληλεγγύη που επέδειξε απέναντι στην κοινωνία με την εμφάνιση της πανδημίας Covid-19.

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ Α.Ε., κ. Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε: «Μέσα σε λίγα χρόνια, η ΘΕΟΝΗ Α.Ε. κατάφερε να αναδειχτεί σε ένα υπολογίσιμο, υγιές κομμάτι του Ελληνικού επιχειρείν. Η πορεία μας και η συγκεκριμένη βράβευση αποτελούν μια σπουδαία συλλογική κατάκτηση. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, που αναδεικνύουν την Ελληνική παρουσία και στο διεθνές στερέωμα».

Τα δύο βραβεία παρέλαβε ο κ. Νίκος Κωστόπουλος, Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής της ΘΕΟΝΗ Α.Ε., σημειώνοντας: «Η πορεία της ΘΕΟΝΗ Α.Ε. μας γεμίζει ικανοποίηση και η αγάπη του κόσμου ενισχύει την παρουσία μας στο Ελληνικό επιχειρείν».

Ως «Greek Business Championεπιβραβεύονται οι επιχειρήσεις που κατάφεραν να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών (πωλήσεις) και τα κέρδη προ φόρων τους πάνω από 50% συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019, με το ΘΕΟΝΗ να συγκαταλέγεται στους Άριστους της Ελληνικής Οικονομίας.

Η λαμπερή Τελετή Απονομής του ετήσιου θεσμού «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ», διοργανώθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά από τη Direction Business Network. Τα βραβεία απονέμονται με βάση τις επίσημες οικονομικές καταστάσεις των ισχυρότερων Ελληνικών εταιριών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε InstagramFacebook και Twitter

Προτεινόμενα για εσάς

Νερό ΘΕΟΝΗ: Ανακοινώνει τη 2η χρονιά συνεργασίας με τον Λευτέρη Λαζάρου

Νερό ΘΕΟΝΗ: Το Μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό σε καινοτόμο χάρτινη συσκευασία

Το Νερό ΘΕΟΝΗ ανακοινώνει το 24ο Διεθνές Βραβείο Ποιότητας – Δεν σταματούν οι διακρίσεις

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Βρες το ΘΕΟΝΗ στην πόλη και κέρδισε – Καλοκαιρινός διαγωνισμός από το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας για την καταπολέμησης του COVID-19

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Νερό Θεόνη: Νέες επενδύσεις και δυναμική είσοδο στην εστίαση με ambassador τον Λευτέρη Λαζάρου