ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Ένα Toyota δέχτηκε… μασάζ Ταϊλάνδης από έναν ελέφαντα [βίντεο]

Newsroom eleftherostypos.gr

Στον εθνικό δρυμό Khao Yai της Ταϊλάνδης ένας ελέφαντας… συνάντησε ένα αυτοκίνητο. Τόσο οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου όσο και ο ελέφαντας δεν τραυματίστηκαν.

Φανταστείτε πως την ώρα που κινείστε με ένα φίλο σας σε έναν εθνικό δρυμό, πετάγεται ξαφνικά μπροστά σας ένας θηριώδης ελέφαντας, έρχεται κατ’ επάνω σας και, τελικά, ξεκουράζεται πάνω στο αυτοκίνητό σας. Τρόμος; Πανικός; Ό,τι κι αν βιώσει κανείς σε μία τέτοια περίπτωση, κρίνεται λογικό, με δεδομένο πως τέτοιοι ελέφαντες μπορεί να ζυγίζουν ακόμα και 5 τόνους!

Αρχικά, λοιπόν, το συμπαθέστατο ζωντανό χρησιμοποίησε το Corolla Altis ως δέντρο για να ξυθεί και λίγο αργότερο ως… μαξιλάρι. «Κανονικά έρχεται με ευχαρίστηση στο δρόμο, για να καλωσορίσει τουρίστες, ωστόσο δεν έχει χτυπήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο ούτε έχει κάνει ζημιά σε κάποιο αυτοκίνητο», είπε ο διευθυντής του δρυμού, Kanchit Sarinpawan την προηγούμενη Τετάρτη.

Έσπασαν τζάμια και η… καρδιά του ελέφαντα

Το γεγονός πως κατά τη διάρκεια αυτού του ταϊλανδέζικου μασάζ από το τρομαγμένο (;) παχύδερμο το αυτοκίνητο και οι επιβάτες του έφτασαν στα όριά τους δεν είναι κάτι που εκπλήσσει. Εντάξει, η οροφή πιέστηκε και λύγισε, με αποτέλεσμα να σπάσουν όλα τα πλευρικά τζάμια. Βέβαια, παραμένει άγνωστο γιατί οι δύο επιβάτες του Toyota δεν κινήθηκαν πιο νωρίς προς τη σωτηρία τους και δέχθηκαν τελικά το… μασάζ. Σημαντικότερο όλων, φυσικά, είναι πως όχι μόνο οι δύο επιβάτες του Toyota, αλλά και το αγαπητό θηριάκι ξέφυγαν γρήγορα από το φόβο τους. Happy end, λοιπόν, και για τους ανθρώπους και για το ζώο.

Τώρα, σε περίπτωση, που βρεθείτε εσείς στη θέση των δύο παραπάνω επιβατών του Toyota, λάβετε υπόψη σας τις παρακάτω οδηγίες:

1. Διατηρήστε εγκαίρως απόσταση τουλάχιστον 30 μ. από το ζώο, μένοντας μέσα στο αυτοκίνητό σας και κινηθείτε αργά προς τα πίσω, αν ο ελέφαντας πλησιάζει.

2. Μην τραβήξετε φωτογραφία με φλας.

3. Μην κορνάρετε και μην κάνετε άλλους δυνατούς θορύβους.

4. Μη θέσετε τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας εκτός λειτουργίας και μην επιχειρήσετε να φύγετε σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, πέραν της κατάλληλης.

5. Παραμείνετε μέσα στο αυτοκίνητο.

6. Σβήστε τα φώτα, αν συναντήσετε τον ελέφαντα μέσα στη νύχτα. Μην του αναβοσβήσετε τους προβολείς ή οποιαδήποτε άλλα φώτα.

7. Αν περικυκλωθείτε από ελέφαντες, κινηθείτε προς το σημείο του κλοιού, που δεν υπάρχουν αυτοί.

8. Αν το αυτοκίνητο, που βρίσκεται μπροστά σας, κινείται προς τα πίσω, κάντε κι εσείς το ίδιο, καθώς πρόκειται πιθανότατα για μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

9. Οι καλύτερες αισθήσεις ενός ελέφαντα είναι η ακοή, η όσφρηση και η όραση. Αν απενεργοποιήσετε τον κινητήρα, ο ελέφαντας θα πλησιάσει και θα

χρησιμοποιήσει αυτές τις αισθήσεις, για να εξερευνήσει το αυτοκίνητό σας με την όραση, την όσφρηση και την ακοή του.

Προτεινόμενα για εσάς

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι: Αυλαία της νέας σεζόν στο Μόντε Κάρλο – Στους… αναπληρωματικούς αγώνες το Ράλι Ακρόπολις

Δημήτρης Ντόγκας

Νέος στόλος οχημάτων Toyota για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Kon

Θυμωμένοι γείτονες γεμίζουν την εξάτμιση ενός Ford Mustang με …αφρό πολυουρεθάνης

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

Ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης εισαγωγέων αυτοκινήτου

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

Το Mercedes-AMG G63 «δεν χάνει» στα χιόνια

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

Νέα υπηρεσία online κράτησης αυτοκινήτου από την Toyota

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

Η Toyota αποκαλύπτει το νέο SUV της, το Yaris Cross

Jerrari: Κάποιος δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι το επίσημο SUV της Ferrari

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

Ένα HUMMER H2 με ζάντες …13 ιντσών [βίντεο]

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος