Ελεύθερος Τύπος
AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Ένα ακόμη βραβείο J.D. Power για τη Mitsubishi

Ένα ακόμη βραβείο J.D. Power για τη Mitsubishi

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Mitsubishi έχει τους πιο ικανοποιημένους πελάτες μεταξύ του ανταγωνισμού, όπως επιβεβαιώνεται από την κατάκτηση ενός ακόμα βραβείου στο θεσμό J.D. Power Awards 2019.

Το J.D. Power είναι ένα από τα παγκοσμίως διάσημα Ινστιτούτα Έρευνας αγοράς. Στη φετινή του μελέτη αξιοπιστίας οχημάτων για τη Γερμανία [“2019 Germany Vehicle Dependability Study” (VDS)] διερεύνησε την ικανοποίηση των Γερμανών ιδιοκτητών αυτοκινήτων. Μέσα από μία πλήρως τεκμηριωμένη ανάλυση αποδείχτηκε ότι η Mitsubishi έχει τους πιο ικανοποιημένους πελάτες από κάθε άποψη. Από τις απαντήσεις των 12.854 ερωτηθέντων προέκυψε ότι τα οχήματα της μάρκας παρουσιάζουν τη μικρότερη συχνότητα βλαβών και κατά συνέπεια υπερέχουν σε αξιοπιστία.

Από το 2015, που η έρευνα VDS ξεκίνησε να διεξάγεται και στη Γερμανία, είναι η δεύτερη φορά που η Mitsubishi κατακτά τη πρώτη θέση. Η μεγάλης κλίμακας και εμπεριστατωμένη Ανάλυση Ικανοποίησης Πελατών 2019 βασίζεται σε online ερωτηματολόγια με τη συμμετοχή περίπου 12.854 οδηγών, των οποίων τα οχήματα ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά το διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου 2015 και Ιανουαρίου 2018.Στη φετινή έρευνα, η Mitsubishi αναδείχτηκε η καλύτερη μάρκα όλων των εποχών και κυρίως η καλύτερη μάρκα μαζικής παραγωγής – με σαφές προβάδισμα έναντι της επικρατέστερης premium μάρκας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη νίκη μας στο θεσμό J.D. Power Awards. Οι υψηλοί δείκτες απόδοσης επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε τα υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης στους πελάτες της Mitsubishi. Το J.D. Power Award 2019 αποτελεί κίνητρο για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τις ανάγκες των πελατών μας ως κορυφαία προτεραιότητα στο μέλλον» δήλωσε ο Dr. Kolja Rebstock, Διευθύνων Σύμβουλος της Mitsubishi Motors Γερμανίας. «Αυτή η εξαιρετική απόκριση δείχνει ότι η Mitsubishi βρίσκεται στο σωστό δρόμο – με μία επιτυχημένη γκάμα μοντέλων, αλλά και με την άψογη εξυπηρέτηση πελατών. Το γεγονός ότι πρόσφατα βρεθήκαμε στην κορυφή της κατηγορίας plug-in υβριδικών οχημάτων, φιλικών προς το περιβάλλον, στη Γερμανία με το Outlander Plug-in Hybrid ολοκληρώνει θετικά τη συνολική εικόνα.»

Προτεινόμενα για εσάς

Δοκιμάζοντας το Mitsubishi Space Star

Kon

H Mitsubishi μειώνει σταδιακά την παρουσία της στην Ευρώπη

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

Νέα Γενιά Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Outlander PHEV: Μηδενικός Φόρος για Εταιρικούς Χρήστες

Mitsubishi L200: Το ασφαλέστερο pick-up

Η Mitsubishi Motors γιορτάζει μία δεκαετία με τα i-MiEV

Το Mitsubishi Outlander PHEV σημείωσε 200.00 πωλήσεις παγκοσμίως

Η Mitsubishi θα παρουσιάσει το νέο ASX στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η Mitsubishi θα παρουσιάσει ένα concept SUV στην Γενεύη