ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο σου;

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Από το δεύτερο 15νθήμερο του μήνα, θα λάβετε μια σειρά από επικοινωνίες και δράσεις για επανασύνδεση με τον πρώην σας σύντροφο. Προσοχή όμως στις λεπτομέρειες!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μην ασχολείστε με τις ιστορίες των άλλων και ειδικά αν αυτές αφορούν το παρελθόν. Μέσα στο μήνα, θα μπορέσετε να έρθετε και πιο κοντά επικοινωνιακά με το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Σημάδια έμμεσου ενδιαφέροντος έχετε πιάσει από κάποιον γνώριμό σας που δείχνει ότι θέλει να σας γνωρίσει πιο πολύ. Αφήστε τους τρίτους/σχόλια έξω από όλο αυτό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Είστε κάτω από τις δυναμικές του σύμπαντος και με τον Ερμή προσεχώς να εισέρχεται μέσα στον Κριό ό,τι έχετε σκεφτεί/ονειρευτεί θα το δείτε να υλοποιείται άμεσα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν θεωρείτε από μεριάς σας τίποτα δεδομένο και αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζει το συντροφικό σας έτερο και θέλει με τον δικό του τρόπο να σας ευχαριστήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Ολο το Σαββατοκύριακο 10+11/04 θα έχετε την ευχέρεια να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά. Αυτό είναι και κάτι που θα σας λύσει και την όποια μεταξύ σας παρεξήγηση.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Το μυαλό και η καρδιά σας είναι δοσμένες στα παλιά και σίγουρα κάπως έτσι δεν βλέπετε καθόλου τι συμβαίνει γύρω σας σε νέες γνωριμίες που σας πολιορκούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μετά από τόσο καιρό, αισθάνεστε ακόμη ότι έχετε αδικηθεί αισθηματικά. Αυτό είναι ένα ψυχολογικό υπόλειμμα, που μόλις έρθει ο νέος έρωτας θα το αφήσετε πίσω μόνιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ξέρετε τι θέλετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας και αυτό είναι κάτι που σας δίνει και τη δυναμική για να το κατακτήσετε. Οι επανασυνδέσεις σάς αφορούν άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Ο σύντροφός σας έχει ακόμη κάποιες ανοιχτές πόρτες με το παρελθόν του και αυτό σας ενοχλεί. Δώστε λίγο χρόνο ακόμη και θα λάβετε τις τελικές του απαντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Η νέα γνωριμία που παιδεύει το μυαλό σας σας έχει κάνει και αισθάνεστε και πάλι ακμαίοι. Αυτή τη φορά, μη χαθείτε μέσα στα λάθη του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Από το να κάνετε διάφορες υποθέσεις και σενάρια, ιδανικά ρωτήστε το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα δείτε ότι όλα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι πιστεύετε.

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 09 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 4 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας