ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

Απρόβλεπτος σε κάθε επίπεδο μήνας. Οι δρόμοι ανοίγουν και φέρνουν σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά ευκαιρίες για την άνοδο των επαγγελματικών τους ή και για την πρόοδο σε αισθηματικές σχέσεις. Μέσα στα πολλά και έντονα αστρολογικά γεγονότα που θα φιλοξενήσει ο Νοέμβριος θα είναι και Nέα Σελήνη, που θα γεννήσει την επιθυμία σε πολλούς για καινοτόμους αλλαγές σε κοινωνικό-φιλικό κύκλο!

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04

Αποφάσεις συντροφικές

Δυσκολίες, ανατροπές τέλος. Δεν είστε εσείς για στατικές καταστάσεις. Ο νέος μήνας έχει μια σειρά από γεγονότα που ακουμπούν τα αισθηματικά σας που πρέπει είτε να ξεκαθαρίσουν είτε να τερματιστούν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05

Αισθηματικές αλλαγές

Σίγουρα δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση με όλα αυτά τα περίεργα και δύσκολα που συντελούνται μέσα στη σχέση σας. Είναι μια εποχή που όλα πια θα πρέπει να συζητηθούν με ανοιχτά χαρτιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06

Επιτυχίες

Μέρα γεμάτη με εκπλήξεις αισθηματικού τύπου. Μια παλιά σας αγάπη θα σας θυμηθεί και πιθανόν να σας ψάξει μέσα από κοινούς φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07

Νέες γνωριμίες

Μέσα στις επόμενες 5-10 ημέρες θα έχετε μια καινούργια γνωριμία, που εσάς του ελεύθερους θα σας δελεάσει και θα σας δώσει και πάλι μια καλή ψυχολογία, γύρω από θέματα σχέσεων και αισθημάτων.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Χαρμόσυνα νέα

Ο μήνας αυτός χαρίζει ευκαιρίες σε όλους τους ερωτευμένους του ζωδίου, είτε είναι μαζί με τον άνθρωπό τους είτε χώρια, για να έρθουν και πάλι πιο κοντά επικοινωνιακά και αισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09

Φιλικές επαφές

Κρατάτε γενικότερα μια θετική στάση απέναντι στα πράγματα και πιθανόν αυτό να σας έχει κάνει άκρως γοητευτικούς σε ένα πρόσωπο που κινείται στους χώρους εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10

Οικογενειακά, περιουσιακά

Δεν θα πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας για να δώσει άμεσες απαντήσεις σε άτομα που απλά είναι ανασφαλή. Εσείς έχετε πολλά θέματα που πρέπει να εστιάσετε και ειδικά στα οικονομικά σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Συνεργασίες

Εχετε ήδη καθυστερήσει πάρα πολύ με όλα αυτά που είχατε προγραμματίσει σαν ζευγάρι και αυτό είναι κάτι που σαν ευθύνη βαραίνει την άλλη πλευρά της σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Ερωτικές απολογίες

Η τύχη είναι δίπλα σας και σας αφήνει πια να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από αισθηματικά θέματα και χωρίς να σας πιέζουν ο χρόνος ή το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01

Επικοινωνιακές προσεγγίσεις

Ευχάριστες μετακινήσεις, ταξίδια ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους θα κάνετε κάποιοι από εσάς και δεν αποκλείεται να πέσετε πάνω σε κάποια παλιά σας αγάπη-ημιτελή σχέση του τότε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Εκπλήξεις από τα παλιά

Εσάς κάποιος σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Το έχετε ήδη καταλάβει και πιθανόν εντός των ημερών να σας κάνει και τα επικοινωνιακά του περάσματα πιο αντιληπτά.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Επανασυνδέσεις

Εχετε την εύνοια της εποχής για να δρομολογήσετε όλα αυτά που θέλετε με τον άνθρωπό σας, που ευτυχώς και με τη δική σας την παρότρυνση θα καταφέρει να ξεκολλήσει από τα παρελθόντα του λάθη.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

Tinad

Ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί για την ημέρα που θα ορκιστεί ο Μπάιντεν

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Το νου σας: Από αύριο και για ένα μήνα για αυτά τα ζώδια θα βρέχει λεφτά

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Νοεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21 Νοεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης