ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Πολλές οι αλλαγές που έχετε δρομολογήσει και μάλλον έχετε μπερδέψει το ταίρι σας. Από την καινούργια όμως εβδομάδα οι συζητήσεις θα φέρουν τις επιθυμητές λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι επαφές, οι κοινωνικές ή οι επαγγελματικές, με κάποιον θα σας φέρουν πιο κοντά και ένα ρομαντικό κλίμα θα δημιουργηθεί. Σίγουρα μη χαλάσετε την εικόνα σας σε τρίτους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μάχεστε για να κρατήσετε μια αναμμένη φλόγα στο δεσμό σας. Αυτό είναι κάτι που το εκτιμά το συντροφικό σας έτερο και θέλει να σας το ανταποδώσει τα μέγιστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Στους δρόμους σας θα έρθουν καταστάσεις που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία. Αυτός που είχε φύγει τώρα επιστρέφει και ζητάει άμεσα επανασύνδεση. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Η εργασία σας σας έχει φέρει σε επαφή με καινούργια πρόσωπα, που σας έχουν τραβήξει τη δύσκολή σας προσοχή. Οι έρωτες και τα πάθη δεν είναι πολύ μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι βατές και οι εύκολες καταστάσεις δεν είναι για εσάς. Στο στόχαστρό σας έχετε βάλει μια προσωπικότητα που χρειάζεται χρόνο και κόπο για να την κατακτήσετε.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Βγείτε έξω από τα τετριμμένα. Ξέρετε τι αξίζετε, άρα μη χάνεστε μόνο μέσα σε υποθέσεις που είναι μέτριες. Ο νέος μήνας -Νοέμβριος- έχει πολλές οικονομικές απολαβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Υπάρχουν πολλές και πρακτικές λύσεις στη ζωή, επιτέλους, του ατόμου που έχετε ερωτευτεί. Τώρα ανοίγουν οι δρόμοι για να μπορέσετε να είστε μαζί και μόνιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ο,τι θέλετε να κάνετε και να συζητήσετε με τον άνθρωπό σας, καλύτερα να το μεταφέρετε για τις αρχές του Νοεμβρίου. Είναι μια εποχή που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Κρατήστε επικοινωνιακές αποστάσεις από παλιές σας υποθέσεις που δεν έχουν τίποτα πια να σας προσφέρουν. Οι μέρες του Σκορπιού, προσεχώς, θα φέρουν νέο αέρα στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δεν είστε έτοιμοι για αλλαγές και νέα ξεκινήματα, ακόμη, στην ερωτική σας ζωή. Η καρδιά σας και το μυαλό σας έχουν μείνει σταματημένα στο παρελθόν. Αλλάξτε φιλοσοφία.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι μόνιμες σας σκέψεις τρέχουν γύρω από μια ερωτική ιστορία που έχει πολλά θολά σημεία. Με τον ανάδρομο πάντως Ερμή, ίσως μάθετε και κάτι παραπάνω.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

Tinad

Ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί για την ημέρα που θα ορκιστεί ο Μπάιντεν

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Το νου σας: Από αύριο και για ένα μήνα για αυτά τα ζώδια θα βρέχει λεφτά

Μιχάλης Μάρδας