Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Πολλά αυτά που συμβαίνουν στην πέριξ ζωή του συντρόφου σας και που έχουν αρχίσει και ακουμπούν τη σχέση σας. Τώρα αυτό θα πρέπει να ξεκαθαριστεί.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Πολύ θετική ενέργεια υπάρχει πάνω στο ζώδιό σας και σας κάνει να αισθάνεστε έτοιμοι για όλα. Ακόμη και εσείς που έχετε χωρίσει θα βρείτε μια νέα αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Θα πρέπει να διαχειριστείτε καλύτερα τις δυσκολίες που έχουν προκύψει μέσα στην εργασία σας και χωρίς βέβαια να χαλάτε την εικόνα σας. Οι αλλαγές είναι πολύ κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εχετε αντιληφθεί ότι αντιμετωπίζετε πια τελείως διαφορετικά με το σύντροφό σας την κοινή σας καθημερινότητα. Αυτό πιθανόν και τώρα να είναι πρόβλημα. Μιλήστε άμεσα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οικονομική ευμάρεια σας περιμένει αυτές τις ημέρες, που θα πρέπει όμως και να τη διαχειριστείτε σοφά. Σαφώς και οι τρίτοι δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλα. Οι διακοπές σάς καλούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Αισθάνεστε περίεργα, ίσως και αόριστα, με τον άνθρωπό σας πλέον. Σε δεύτερο τόνο ασχοληθείτε και πιο ενεργά με την εργασία σας, που χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Είναι μια καλή περίοδος που θα σας ενισχύσει σε όλα αυτά που προσπαθείτε να κάνετε. Σίγουρα αν δεν μπορείτε, μην πιεστείτε για αλλαγές τώρα. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Εσείς που έχετε μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, μην σκεφτείτε να επιστρέψετε σε κάτι από τα παλιά, που έχει κάνει την εμφάνισή του και δείχνει έτοιμο για όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί στα οικονομικά σας σίγουρα θα μετριαστούν. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θέλει να σας απλώσει χείρα βοηθείας. Κινηθείτε με προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Η διαίσθησή σας δεν σας λέει ποτέ ψέματα. Σε αυτήν τη νέα γνωριμία που έχετε κάνει, πρέπει να δώσετε τον εύλογο χρόνο για να έρθουν οι αλήθειες στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Η γνώμη των άλλων σίγουρα δεν μπορεί να επηρεάσει την τελική σας απόφαση και πόσο μάλλον σε ό,τι συσχετίζεται με τα οικονομικά – οικογενειακά σας. Κινηθείτε μόνοι σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είστε απόλυτα ειλικρινείς πια με τον ίδιο σας τον εαυτό και μάλλον τώρα χρειάζεται να είστε και με το σύντροφό σας, που τον τελευταίο καιρό βγάζει προβληματικές επικοινωνιακές συμπεριφορές.

Προτεινόμενα για εσάς

Ζώδια: Η σύγκρουση Αρη-Πλούτωνα φέρνει μάχες, βία και τρομοκρατικές ενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο – Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

«Σκούρα» τα πράγματα για αυτά τα ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Για αυτά τα ζώδια η Πέμπτη θα είναι σκληρή – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Σε αυτά τα 4 ζώδια θα… βάλει φωτιά η Πανσελήνος – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ζώδια: Ποιους ευνοεί σήμερα ο Άρης; – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom