ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
SPORTS

Στο πλευρό του Λιόλιου ο αντιπρόεδρος του Μίλωνα, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος

Newsroom eleftherostypos.gr

Ακόμη ένας μπασκετικός παράγοντας, ο Κωνστανίνος Ασημακόπουλος, δήλωσε την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του κυρίου Λιόλιου για τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός του προέδρου του Προμηθέα Πατρών και υποψηφίου για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ είναι η εξής:

Ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, Αντιπρόεδρος του ΑΟΝΣ Μίλων, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και τη συμπόρευσή του με τον κύριο Λιόλιο.

Ο κύριος Ασημακόπουλος, έγραψε τα παρακάτω στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Το μπάσκετ, το άθλημα που έχει χαρίσει πολλές και ιστορικές στιγμές σε όλους τους Έλληνες καλείται να αλλάξει, να εκσυγχρονιστεί, να συμβαδίσει με τις ανάγκες του σήμερα και να απαντήσει στις προκλήσεις του μέλλοντος με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης.

H επιτακτική ανάγκη έγκειται στο ότι η σκυτάλη πλέον πρέπει να περάσει σε μια σύγχρονη και τεχνοκρατική μορφή διοίκησης που εξασφαλίζει ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για την ανάκαμψη του αθλήματος, με υπευθυνότητα, συνέπεια, ευελιξία και ρεαλισμό. Σε ανθρώπους του αθλήματος που έχουν όραμα, σχέδιο και διάθεση να προσφέρουν ανιδιοτελώς, που υιοθετούν διεθνώς βέλτιστες πρακτικές και θέτουν στόχους. Σε προσωπικότητες με ήθος που βάζουν το συλλογικό όφελος πάνω από όλα και που κινούνται ενωτικά αξιοποιώντας κάθε υγιές στοιχείο του μπασκετικού δυναμικού της χώρας.

Σε αυτή την κατεύθυνση, θεωρώ πως η ευκαιρία που έχει το ελληνικό μπάσκετ μέσω της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Λιόλιου για την Προεδρία της ΕΟΚ δεν πρέπει να πάει χαμένη και ακριβώς για αυτό στηρίζω ενεργά και συστρατεύομαι με τον Βαγγέλη Λιόλιο και την πρωτοβουλία Dwsepasa.

Σε αυτή την προσπάθεια για την ουσιαστική επανεκκίνηση του ελληνικού μπάσκετ, η υποψηφιότητα μου για το ΔΣ της ΕΟΚ στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου είναι το λιγότερο που μπορώ να πράξω, για το άθλημα που αγάπησα ήδη ως μικρός αθλητής από τις υποδομές του ΑΟΝΣ Μίλων και που συνεχίζω να υπηρετώ διοικητικά έως σήμερα.

Για το μπάσκετ που όλοι οραματιζόμαστε»

Προτεινόμενα για εσάς

ΕΟΚ: Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθούν 13 και 14 Φεβρουαρίου οι ημιτελικοί και ο τελικός του Κυπέλλου στο μπάσκετ

Δημήτρης Ντόγκας

Απόφαση ΕΟΚ: Σε καμία άλλη ομάδα πλην Χ. Τρικούπη και Διαγόρα δικαίωμα ανόδου στην Α1

Ανδρέας Ντίνης

ΝΔ για τα 41 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ: Τιμάμε την ιστορική επέτειο

Ανδρέας Ντίνης

Μπάσκετ: Οριστική διακοπή στα πρωταθλήματα της έβαλε η ΕΟΚ

ΕΟΚ: Αναστολή εθνικών πρωταθλημάτων μέχρι νεωτέρας λόγω κορωνοϊού

Ανδρέας Ντίνης

Αυτή είναι η επιστολή των παικτών του Ολυμπιακού στην ΕΟΚ για την Εθνική

Δημήτρης Κατσάκος

Τι απαντά ο Αυγενάκης στον Βασιλακόπουλο

Δημήτρης Κατσάκος

Μύδροι Βασιλακόπουλου για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο

Δημήτρης Κατσάκος

Η επιστολή-απάντηση της ΕΟΚ στον Ολυμπιακό

Ανδρέας Ντίνης