ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
SPORTS

Πιάνει δουλειά ο Νταμπίζας – Ενημερώνει τους παίκτες ο Κωνσταντίνου

Πιάνει δουλειά ο Νταμπίζας - Ενημερώνει τους παίκτες ο Κωνσταντίνου

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» υπογράφει και αύριο θα βρίσκεται στο πόστο του. 

O Νίκος Νταμπίζας αναμένεται σήμερα να επιστρέψει στην Ελλάδα, να βάλει την υπογραφή του ως ο νέος τεχνικός διευθυντής και από αύριο Τρίτη να πιάσει δουλειά πηγαίνοντας στο Κορωπί για να έχει την πρώτη του επαφή με τους παίκτες.

Την ίδια μέρα αναμένεται να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο και ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στους παίκτες για την αργοπορία στις πληρωμές και την ασυνέπεια που έδειξε για μία ακόμη φορά η διοίκηση. Δεν αποκλείεται ο Κωνσταντίνου να συνοδεύεται από τον Νταμπίζα, αν και το πιθανότερο είναι να θελήσει να πάει μόνος του ο νέος τεχνικός διευθυντής για να καταδείξει ότι κάτι αλλάζει στην ομάδα.

Στο μεταξύ, αναμένεται ακόμη και σήμερα να ξεκινήσει ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ από την πλευρά της PanAsia με πολύ μεγάλη καθυστέρηση που έχει δικαιολογημένα δημιουργήσει πολλές απορίες.

Παρά το γεγονός ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εκφράσει δημόσια την πρόθεσή του να μην ανανεώσει τη συνεργασία του, ο Νταμπίζας θα κάνει μία ύστατη προσπάθεια με μια κουβέντα μαζί του. Το πιθανότερο είναι ο Εβρίτης τεχνικός να αρνηθεί, με συνέπεια οι «πράσινοι» να αναζητήσουν τον νέο προπονητή τους, με τον Γιώργο Δώνη να έχει το προβάδισμα ως προς τη διάθεση της διοίκησης.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου 

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]