Ελεύθερος Τύπος
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ζώδια: Ιούνιος και Δίδυμοι: Δείτε τι σας περιμένει τον μήνα γενεθλίων σας

Newsroom eleftherostypos.gr

Αν υπάρχει μια ιδιότητα που καθορίζει την ευφυϊα που διαθέτω είναι η ικανότητά μου να προσαρμόζομαι στις καταστάσεις. Για εφέτος λοιπόν καθορίζω τους στόχους μου, αφού προηγουμένως δω αν έχω τις δυνατότητες να τους επιτύχω!

Γράφει ο Νίκος Διαμαντής

Ο μήνας των φετινών μου γενεθλίων  χαρακτηρίζεται από μια σεληνιακή έκλειψη στις 5, στον Τοξότη, που επηρεάζει κατά πολύ την επαγγελματική και αισθηματική μου ζωή. Ξέρω ότι πρέπει να προσέξω την συμπεριφορά μου και να μην αντιδρώ έντονα στις πιέσεις ή στις μεταβολές που συντελούνται γύρω μου, αν θέλω να διαβώ αλώβητα την περίοδο μιας υφέρπουσας έντασης. Αυτό το τόσο διαφορετικό Καλοκαίρι που ξεκινά, σηματοδοτεί και μια διαφορετική διετία, η οποία θα με φέρει αρκετές φορές στο προσκήνιο των όσων διαδραματίζονται γύρω μου.

Ο άξονας των εκλείψεων που θα συμβούν σε αυτήν την νέα περίοδο θα είναι πολύ κοντά στα προσωπικά, οικονομικά και επαγγελματικά μου ενδιαφέροντα και στις σχετικές μου δραστηριότητες. Έχω ήδη αισθανθεί πιέσεις από αυτά που άλλαξαν αναγκαστικά από τις αρχές αυτής της χρονιάς και πρέπει να μου αναγνωρίσω ότι ξέρω να μάχομαι, να καταστρώνω τη στρατηγική μου και να δίνω τις πρέπουσες προτεραιότητες, έστω και την τελευταία στιγμή.

Το ενδιαφέρον μου, από τώρα και για πολύ μετά τα γενέθλιά μου της επόμενης χρονιάς θα εστιάζει στα οικονομικά και επαγγελματικά μου.  Το Καλοκαίρι του 2020 όμως μου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσω τις συνθήκες στα αισθηματικά μου, να διορθώσω λάθη του παρελθόντος και να κρατηθώ μακριά από οτιδήποτε δημιούργησε δυσκολίες στο παρελθόν. Είναι σημαντικό να θυμάμαι ότι δεν χρειάζεται να αποδείξω την ορθή μου συμπεριφορά σε λάθος ανθρώπους, αλλά να προχωρήσω τη ζωή μου και να επιδιώξω συναισθηματική πληρότητα. Οτιδήποτε είναι ακατάλληλο για εμένα, το καταλαβαίνω από την αρχή. Ξέρω όμως ότι αν το επιλέξω, δεν αναμετριέμαι μαζί του, αλλά με τον ίδιο μου τον εαυτό. Το Καλοκαίρι αυτό θα μπορούσε να έχει βαθύ συναισθηματικό χαρακτήρα, να μου προσφέρει σημαντικές γνωριμίες και ανθρώπους με μεγάλο ενδιαφέρον και, το κυριότερο όλων, ένα νέο ξεκίνημα με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από τα πρόσφατα μέτρα και τις συνέπειές τους.  Άλλωστε η Αφροδίτη στο ζώδιό μου είτε σε ορθή, είτε σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις αρχές Αυγούστου, ενισχύει τον παράγοντα της τύχης και με βοηθά να βρίσκομαι στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή.  Περνώντας στον Καρκίνο τον Αύγουστο, φέρνει οικονομικές ευκαιρίες με μελλοντική απόδοση, ή μικρές τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων που βρίσκονταν από καιρό στο κόκκινο.

Το Φθινόπωρο,  ο Άρης γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον Κριό από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου. Η θέση του αυτή και η πορεία σημαίνει ότι χρειάζεται αυξημένη προσοχή, επιφυλακή απέναντι σε απρόοπτα και καθόλου αντιπαραθέσεις με ισχυρότερους, σε κάθε έναν από τους σημαντικούς τομείς. Η διπλωματία και η ικανότητά προσαρμογής στα δύσκολα θα με βοηθήσει να ανακαλύψω νέους συμμάχους, νέες δυνατότητες και νέα ενδιαφέροντα, τα οποία θα προσαρμόσω στον χρόνο και στις καθημερινές μου δραστηριότητες. Όλο το διάστημα μέχρι και τις επόμενες γιορτές είναι σημαντικό για ένα ταξίδι αυτογνωσίας σε πραγματικές και όχι σε εικονικές συνθήκες. Θα εκτεθώ περισσότερο από άλλες φορές, με τη διαφορά ότι θα έχω δυνατό ένστικτο και ισχυρή καθοδήγηση από κάποιον μέντορα, τον οποίο θα ανακαλύψω αν αποφύγω να είμαι τόσο ισχυρογνώμων και αν ασχοληθώ περισσότερο με τις ελπίδες και  λιγότερο με τους φόβους μου.

Ο Χειμώνας θα με βοηθήσει να οργανώσω καλύτερα τα θέματα της καριέρας μου.  Αλλαγές θα συντελεστούν και τολμηρές αποφάσεις θα παρθούν.  Ο Δίας, θα είναι ο σύμμαχός μου και εκείνος ο οποίος θα με παρακινεί σε σωστές επιλογές ήδη από τις αρχές τις χρονιάς μέχρι και τα μέσα Απριλίου. Επίσης, από τη θέση του στον Υδροχόο θα με βοηθήσει να ανακουφιστώ από οικονομικές υποχρεώσεις και θα φροντίσει να κρατά σε λειτουργία τις πηγές του εισοδήματός μου.  Ο Κρόνος επίσης, θα φιλτράρει το χρήσιμο από το περιττό και θα μου δώσει την αποφασιστικότητα που χρειάζομαι για να ξεφύγω από ένα σφιχτό και πολλές φορές, άκαρπο οικονομικό περιβάλλον.

Η επόμενη Άνοιξη, αυτή του 2021, είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλω σε καλύτερη τάξη τον χώρο μου, να ασχοληθώ με ζητήματα της οικογένειας και να λειάνω το έδαφος για μια αλλαγή κατοικίας, αν μέχρι τότε συνεχίσει να με απασχολεί αυτό το ενδεχόμενο. Η εποχή αυτή όμως  μπορεί επίσης να εντείνει την νευρικότητά μου, να επηρεάσει τις σχέσεις μου με δικούς μου ανθρώπους, ή με εκείνους που συναναστρέφομαι καθημερινά στην εργασία και αλλού.

Η έκλειψη της Σελήνης στις 25 Μαίου στον Τοξότη, με επηρεάζει ψυχολογικά και συναισθηματικά, καθώς είμαι αναγκασμένος να εντείνω τις προσπάθειές μου στην διαφύλαξη των κεκτημένων μου, την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών που επηρεάζουν τις φιλοδοξίες μου και καθυστερούν κατά κάποιο τρόπο τις επιδιώξεις μου.

Τα γενέθλια μου του 2021, με βρίσκουν σε διάθεση να συνεχίσω τις καλές μου προσπάθειες, να αυξήσω τους αμυντικούς μου μηχανισμούς, διατηρώντας παράλληλα το προβάδισμα που έχω αποκτήσει στην εργασία και στην προσωπική μου ζωή.  Οι προσδοκίες μου θα είναι πολύ ρεαλιστικές και καθόλου θεωρητικές, Άλλωστε, τώρα ξέρω πώς να επιτύχω αυτά τα οποία με αφορούν!

Από το περιοδικό «Άστρα-Ζώδια και Τύχη» που κυκλοφορεί κάθε μήνα με τον Ελεύθερο Τύπο 

Προτεινόμενα για εσάς

Ζώδια: Ο Ήλιος φέρνει ανατροπές σε όλους – Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ζώδια: Η σύγκρουση Αρη-Πλούτωνα φέρνει μάχες, βία και τρομοκρατικές ενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο – Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

«Σκούρα» τα πράγματα για αυτά τα ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Για αυτά τα ζώδια η Πέμπτη θα είναι σκληρή – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Σε αυτά τα 4 ζώδια θα… βάλει φωτιά η Πανσελήνος – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom