Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Σε αυτά τα 3 ζώδια ο Αύγουστος θα φέρει νέους έρωτες

Newsroom eleftherostypos.gr

Για αυτά τα τρία ζώδια ο Αύγουστος θα φέρει νέους έρωτες στη ζωή και γρήγορα οι παλιές αλλά και οι τωρινές σχέσεις θα ξεχαστούν. Διαβάστε αναλυτικά:

ΖΥΓΟΣ

Οι νέες ερωτικές σχέσεις που θα δημιουργηθούν την περίοδο του Αυγούστου θα στηριχτούν σε μία σταθερότητα και θα αναζητήσετε την ασφάλεια μέσα από αυτές. Τα μεγαλύτερα άτομα θα σας προσελκύσουν και η στροφή σε παρελθοντικές σχέσεις θα σας δώσει την ευκαιρία να κλείσετε έναν κύκλο ζωής. Η απόφαση να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας απασχολούν με τον σύντροφό σας θα φέρει μία ανατροπή στην σχέση σας, χωρίς όμως να ξεχνάτε ότι θα πρέπει να απομακρυνθείτε από εγωιστικές συμπεριφορές. Οι εντάσεις που ίσως εμφανιστούν θα επηρεάσουν τον ψυχικό σας κόσμο και θα σας οδηγήσουν σε μία απομόνωση. Η αδυναμία να στηρίξετε τον λόγο με επιχειρήματα δημιουργεί κενά και δημιουργεί στην σχέση σας εντάσεις και συγκρούσεις. Σταθείτε σε επιφανειακά ζητήματα και βρείτε χρόνο για να απασχοληθείτε με κοινά ενδιαφέροντα με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία ονειρική στάση θα υπάρξει απέναντι στις ερωτικές σχέσεις και θα νιώσετε μία αίσθηση ελευθερίας. Η ανάγκη να ζήσετε τον έρωτα χωρίς όρια θα σας οδηγήσει σε νέες περιπέτειες που θα σας ενθουσιάσουν. Αποφύγετε πλάνες και ψεύτικες υποσχέσεις που ίσως στο μέλλον σας απογοητεύσουν. Η ερωτική σας διάθεση θα σας βγάλει από την ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας χαρίσει αισιόδοξες σκέψεις. Οι κρυφές καταστάσεις θα εφοδιάσουν την ερωτική σας διάθεση, χωρίς όμως να ξεχνάτε ότι μπορεί να υπάρξουν συνέπειες στην μόνιμη σχέση σας. Για τους ελεύθερους νέα ξεκινήματα θα ενισχύσουν την ερωτική σας ταυτότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Ζήστε τον έρωτα και διασκεδάστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας δράσης για σας και θα κινητοποιηθείτε ιδιαίτερα στον ερωτικό σας τομέα. Οι πρωτοβουλίες που θα εκδηλώσετε σε θέματα των σχέσεων σας θα δώσουν ένα νέο προβάδισμα για την μελλοντική σας εξέλιξη. Ακολουθήστε τα όνειρά σας και ενεργοποιηθείτε σε νέες δραστηριότητες που θα ευνοήσουν την επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Δείξτε προσοχή σε δογματικές συμπεριφορές που θα εμφανίσουν ένα δυσοίωνο κλίμα μεταξύ σας και θα φέρουν αποστάσεις. Μην επιμείνετε σε ιδέες και σκέψεις που ίσως δεν είστε σε θέση να τηρήσετε ή φέρουν σε δύσκολη θέση τον σύντροφό σας. Χαλαρώστε και δείτε με αισιοδοξία τα πράγματα και τις ευκαιρίες που σας δίνονται γύρω σας, χωρίς να αφήνετε το περιθώριο σε τρίτα πρόσωπα να διαβάλλουν τις σκέψεις σας.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε InstagramFacebook και Twitter

Προτεινόμενα για εσάς

Ζώδια: Ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό και η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ζώδια: Σήμερα η Πανσέληνος στους Ιχθύς – Για ποιους τέλειωσαν τα ψέματα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Πανσέληνος στους Ιχθύς: Αυτά τα 6 ζώδια θα δουν τις προσδοκίες τους να διαψεύδονται

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Τα πάνω κάτω στον έρωτα – Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Πρόβλεψη-φωτιά της Άση Μπήλιου για τα 4 ζώδια που επηρεάζονται από την Πανσέληνο

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ο Λεφάκης προειδοποιεί: Εβδομάδα-εφιάλτης για αυτά τα 4 ζώδια

Ελεύθερος Τύπος Newsroom