Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Η Μαρία Κορέλλι ξέφυγε για λίγο από το τραγούδι και ασχολήθηκε με το σπάνιο χόμπι της

Δέσποινα Σαββοπούλου

Ξέφυγε για λίγο από το τραγούδι, τις συναυλίες και τις πρόβες και βρήκε ευκαιρία να ασχοληθεί με το σπάνιο χόμπυ της.

Η Μαρία Κορέλλι, η ταλαντούχα ανερχόμενη τραγουδίστρια, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη, βρέθηκε στα μέρη της καταγωγής της μητέρας της, το ορεινό χωριό Θεόπετρα στην Καλαμπάκα Τρικάλων, όπου επιδόθηκε στο κυνήγι της τρούφας!

Από μικρή η Μαρία Κορέλλι αγάπησε την πεζοπορία στο βουνό, όπου αργότερα έμαθε να μαζεύει τρούφες, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και φίλους παραγωγούς του σπάνιου αυτού και πολύ ακριβού αγαθού. Έτσι κάθε φορά που θέλει να ξεφύγει από την πίεση της καθημερινότητας, εγκαταλείπει το Κολωνάκι, όπου διαμένει πλέον μόνιμα, τα στούντιο ηχογραφήσεων και ό,τι έχει να κάνει με το τραγούδι, που είναι η ζωή της και παίρνει στην κυριολεξία τα βουνά, όπου επιδίδεται στην αναζήτηση του μαύρου θησαυρού της τρούφας.

Στις φωτο η Μαρία Κορέλλι βρίσκεται στα βουνά γύρω από την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα, σε υψόμετρο 900 μέτρων και βέβαια καμαρώνει, υπερήφανη για το αποτέλεσμα του κυνηγίου της. Ας μην ξεχνάμε ότι η τρούφα είναι ο ακριβότερος μύκητας που τρώγεται και για τον οποίο πληρώνουν χιλιάδες ευρώ το κιλό, μερικά από τα διασημότερα εστιατόρια και καταστήματα ειδών διατροφής στον κόσμο, προκειμένου να αποκτήσουν τα κονδυλόσχημα μανιτάρια. Όπως μάλιστα μαθαίνουμε το ίδιο χόμπυ της αναζήτησης τρούφας έχει και η ελληνικής καταγωγής, ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τζένιφερ Άνιστον.