Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Πρώην ερωμένη του Τζακ Νίκολσον μιλά για την λατρεία του ηθοποιού στον Χίτλερ!

Πρώην ερωμένη του Τζακ Νίκολσον μιλά για την λατρεία του ηθοποιού στον Χίτλερ!

Newsroom eleftherostypos.gr

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της Σουζάνα Μουρ, πρώην ερωμένης του Τζακ Νίκολσον η οποία  κατηγόρησε τον δημοφιλή ηθοποιό ως θαυμαστή του Χίτλερ.

Η 74χρονη σήμερα Σουζάνα Μουρ ισχυρίζεται ότι υπήρξε ζευγάρι με τον Νίκολσον τη δεκαετία του ’70, με τη σχέση τους να ξεκινάει όταν της πρότεινε να εργαστεί στο πλάι του ως «αναγνώστρια σεναρίων».

Στην αυτοβιογραφία της που κυκλοφορεί με τον τίτλο «Miss Aluminium», η Σουζάνα Μουρ ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός θαύμαζε τον Χίτλερ για την αποφασιστικότητά του.

Στο απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στο The Sunday Times Magazine, αναφέρει: «Η σχέση μας δεν ήταν ήρεμη. Ο Νίκολσον είχε τρέλα με τους τυράννους και μου έλεγε ότι θα πρέπει να θαυμάζω τον Χίτλερ για την αποφασιστικότητα και την στοχοπροσήλωσή του καθώς ο Χίτλερ ήταν αν μη τι άλλο πιστός στις πεποιθήσεις του. Αυτό με εξαγρίωνε, με έκανε έξαλλη. Θαύμαζε επίσης και τον Μέγα Ναπολέοντα, τον οποίο χαρακτήριζε ιδιοφυία, παρά τις αντικρουόμενες απόψεις που υπάρχουν γύρω από τον Γάλλο αυτοκράτορα. Φοβόμουν να διαφωνήσω μαζί του, το σατανικό, πλατύ χαμόγελό του, μου θύμιζε τον λύκο που έφαγε την Κοκκινοσκουφίτσα».