Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Χρυσές Σφαίρες 2020: Ο Ρίκι Ζερβές θα παρουσιάσει την απονομή

Newsroom eleftherostypos.gr

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία στη σκηνή της απονομής, ο Ρίκι Ζερβές επιστρέφει. Ο αστείρευτος, φλεγματικός και καυστικός Βρετανός κωμικός θα αναλάβει να παρουσιάσει τις Χρυσές Σφαίρες για 5η φορά στην καριέρα του και όπως έχει πει στο παρελθόν, μάλλον οι υπεύθυνοι της παραγωγής είναι μαζοχιστές.

Κάθε φορά φροντίζουν να του έχουν ετοιμάσει μια σειρά από παρατηρήσεις για να μην υπερβεί τα εσκαμμένα με το «χοντροκομμένο» χιούμορ του. Ποτέ δεν καταφέρνει να ακολουθήσει τους κανόνες. Κι αυτό είναι που τον έχει κάνει έναν από τους καλύτερους και πιο αγαπητούς κωμικούς.

Πριν λίγη ώρα, η Ένωση Ξένων Συντακτών ανακοίνωσε ότι ο Ρίκι Ζερβές θα είναι για 5η φορά παρουσιαστής στις Χρυσές Σφαίρες. Κι ο ίδιος φρόντισε στη λιτή δήλωσή του, να δώσει το στίγμα της παρουσίασης. «Μου έδωσαν ένα ποσό που δε μπορούσα να αρνηθώ. Θα είναι η τελευταία φορά» είπε και άφησε υπόσχεση ότι επειδή θα είναι η τελευταία, δεν πρόκειται να τον απασχολήσουν ιδιαίτερα οι περιορισμοί. Θα είναι όσο πιο αυθεντικός γινεται.

BREAKING NEWS: Look who's back!!!! RICKY GERVAIS will be our host at the 77th Golden Globe® Awards!!!! The comedy…

Gepostet von Golden Globes am Dienstag, 12. November 2019

Για να καταλάβετε τι σημαίνει Ρίκι Ζερβές, όσοι δεν τον γνωρίζετε, δείτε το απόσπασμα από την παρουσίαση του 2016 και σκεφτείτε ότι τότε δεν ήταν σε τόσο dark comedy φάση όσο αυτή την περίοδο.

Προτεινόμενα για εσάς

Μετά τα Όσκαρ σειρά έχουν και οι Χρυσές Σφαίρες: Αναβάλλονται λόγω κορωνοϊού

Tinad

Χρυσές Σφαίρες 2019: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί [εικόνες]

Στέργιος Πουλερές