Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, η επιτροπή αποφάσισε κατά πλειοψηφία ότι δεν πρέπει να επαναλειτουργήσει καμία βαθμίδα και το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου στη συνεδρίαση της επόμενης εβδομάδας.
Έτσι, όλα δείχνουν ότι τα σχολεία δεν πρόκειται να ανοίξουν πριν από τον νέο χρόνο, δηλαδή στις 7 Ιανουαρίου.
Την παράταση του lockdown μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε το μεσημέρι ο Στέλιος Πέτσας. Για μια ακόμη εβδομάδα, έως την Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου παρατείνονται τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, λόγω του αυξημένου ιικού φορτίου, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Ετσι, από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα ανοίξουν τα εποχικά καταστήματα ενώ θα επιτρέπεται και η πώληση χριστουγεννιάτικων ειδών από τα σούπερ μάρκετ. Λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων θα δώσει την Παρασκευή ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.
Ειδήσεις
Παράταση του lockdown μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου – Τι θα ανοίξει τη Δευτέρα
Αυτός είναι ο νέος ανελκυστήρας της Ακρόπολης – Ανάβαση σε 32 δευτερόλεπτα [εικόνες]
Απόφαση – σταθμός του ΣτΕ: Συνταγματική και νόμιμη η διαγραφή παιδιών από παιδικούς σταθμούς αν είναι ανεμβολίαστα
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι – Πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr