Ελεύθερος Τύπος
ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην τραγωδία στα Χανιά: «Μεθυσμένος ο Γεωργιανός», λέει η οικογένεια της Στέλλας

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του τραγικού τροχαίου που στοίχισε τη ζωή των δύο φοιτητών στα Xανιά. Ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Στέλλας Γιώργος Κομισόπουλος, μαζί με τη μητέρα και τον αδελφό της αδικοχαμένης κοπέλας, συναντήθηκαν με την διοίκηση του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, ο συνήγορος της οικογένειας είπε ότι ενδέχεται να προστεθούν και να αλλάξουν οι κατηγορίες με τα νέα στοιχεία που αναμένεται να έρθουν στο φως, ενώ απέδωσε ευθύνες στην Πολιτεία για αδιαφορία και αδράνεια στο θέμα του δρόμου – καρμανιόλα

«Το κατηγορητήριο θα αλλάξει. Υπάρχουν νέα στοιχεία που θα αναγκάσουν αυτούς που άσκησαν τις διώξεις να αναθεωρήσουν. Το αλκοόλ στην εκπνοή του 20χρονου οδηγού, ήταν 0,35mg και η πείρα λέει ότι αυτό θα έρθει «διπλό» στο αίμα τουλάχιστον. Ποιος λέει ότι δεν ήταν μεθυσμένος;! Και γιατί δεν στρίβει αριστερά στην κλίση και θερίζει δύο παιδιά που βρίσκονταν στο έρεισμα; Όλα αυτά αναμένεται να απαντηθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η προτεραιότητα της οικογένειας και ο λόγος παρουσίας σήμερα εδώ είναι αυτή τη στιγμή, η θυσία των δύο φοιτητών, να σηματοδοτήσει εξελίξεις επιτέλους σε αυτό το δρόμο» τόνισε κατηγορηματικά ο κ. Κομισόπουλος και πρόσθεσε, «υπάρχουν μελέτες αναβάθμισης του δρόμου και του κόμβου και είναι στη διάθεση της Περιφέρειας Κρήτης από το 2014.

Αναλυτικά ο δικηγόρος Γιώργος Κομισόπουλος, δήλωσε:

«Όσον αφορά τον κόμβο έχει ολοκληρωθεί μια μελέτη από το 2014 και έχει μεταβιβαστεί στην Περιφέρεια Κρήτης. Αυτός είναι ο λόγος παρουσίας της οικογένειας εδώ σήμερα. Θα πρέπει αυτό να σηματοδοτήσει εξελίξεις, θέλουν δε θέλουν ο κόμβος θα γίνει, έχουν δεν έχουν κονδύλια, δεν μας απασχολεί. Την απασχολεί η ασφάλεια των παιδιών και η θυσία μην πάει χαμένη, όποιος κυκλοφορεί εδώ κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή…

Στα άλλα, υπάρχουν νέα στοιχεία θα βγουν σιγά σιγά, κάποια βίντεο που θα έρθουν, οι πραγματογνωμοσύνες και θεωρώ πως αυτοί που άσκησαν διώξεις και θα αναθεωρήσουν και πρέπει να αναθεωρήσουν. Το κατηγορητήριο αποδόθηκε βάσει των στοιχείων που είχε μέχρι τώρα. Αν αλλάξουν τα στοιχεία δε σημαίνει πως δεν πρέπει να αλλάξει το κατηγορητήριο…

Το αλκοόλ στην εκπνοή του 20χρονου οδηγού, ήταν 0,35mg και η πείρα λέει ότι αυτό θα έρθει «διπλό» στο αίμα τουλάχιστον. Ποιος λέει ότι δεν ήταν μεθυσμένος;! Και γιατί δεν στρίβει αριστερά στην κλίση και θερίζει δύο παιδιά που βρίσκονταν στο έρεισμα; Θα τα δούμε αυτά… Να δούμε και σχεδιαγράμματα και πραγματογνωμοσύνες και θα δούμε που θα καταλήξει η κατηγορία.

Δεν θα κινηθεί αστικά προς το παρόν.. προς το παρόν η οικογένεια θέλει να αποτελέσει ο θάνατος αρχή εξελίξεων. Μοιραία η Πολιτεία έχει ευθύνες από το ’14 υπάρχει μελέτη και το ’16 επανέρχεται και κάποιοι αδιαφορούσα. Εμείς θέλουμε και αερογέφυρα για να περνάνε και οι φοιτητές… η στάση είναι καρμανιόλα. Ο θάνατος να αποτελέσει αρχή εξελίξεων…»

Από την πλευρά της η μητέρα της αδικοχαμένης Στέλλας βγήκε από το γραφείο της Πρυτανείας και είπε μόνο μια φράση: «Να μην κλάψουν άλλες μανάδες!»

Πηγή: zarpanews.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Κορωνοϊός: Το Ελληνικό μοντέλο στην μάχης κατά της πανδημίας – Προσωρινό «φρένο» στον ιό

Ανδρέας Ντίνης

Κορωνοϊός: «Έσπασε» το φράγμα των 10.000 νεκρών στις ΗΠΑ – 352.249 τα κρούσματα

Evanthia Karra

Κορωνοϊός: «Αχτίδα ελπίδας» στην Ιταλία – Μεγάλη μείωση νέων κρουσμάτων, αύξηση νεκρών

Evanthia Karra

Κορωνοϊός: Ακόμη τρεις νεκροί στην Ελλάδα – Στους 76 ανέβηκε ο αριθμός

Μιχάλης Μάρδας

Κορωνοϊός: Πέντε νέοι θάνατοι, 73 συνολικά και 62 νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Μιχάλης Μάρδας

Κορωνοϊός: Πάνω από 65.000 οι νεκροί παγκοσμίως από τον ιό

Ανδρέας Ντίνης

Κορωνοϊός: 70 τα θύματα στην Ελλάδα – Δύο νεκροί σε Κέρκυρα και Καστοριά

Ανδρέας Ντίνης

Κορωνοϊός: Στους 69 οι νεκροί στην Ελλάδα – Πέθανε 75χρονος από την Κέρκυρα

Ανδρέας Ντίνης

Η θέση της Ελλάδας στον «παγκόσμιο χάρτη» του κορωνοϊού

Ανδρέας Ντίνης