Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

Στις 14/12 θα συντελεστεί η ηλιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη-Διδύμων. Ενα ισχυρότατο αστρολογικό φαινόμενο που θα επηρεάσει όλα τα ζώδια και σε βάθος χρόνου. Ευκαιρίες και λύσεις θα ξεπροβάλουν σε αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα. Επίσης, το παρελθόν θα κάνει έντονη την παρουσία του σε αυτούς που έχουν αφήσει εκκρεμότητες.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04
Αποκαλύψεις μυστικών

Εχετε κάνει πολλά πειράματα το τελευταίο χρονικό διάστημα με τα αισθηματικά σας και το πιο πιθανόν είναι να έχετε μείνει μόνοι. Δεν ανήκετε στα ζώδια που έχετε ευελιξία σε αυτά τα θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05
Οικογενειακές αποφάσεις

Πολλά τα εμπόδια που υπάρχουν στους δρόμους σας. Οι όψεις των πλανητών δεν βοηθούν αυτές τις μέρες στο να πράξετε και να λύσετε οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις, όπως εσείς ξέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06
Ανοίγματα

Κυνηγάτε ένα όνειρο. Αν τελικά μέσα στο χρονικό όριο που έχετε θέσει κάτι δεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο, ίσως και να έχει έρθει η ώρα για να αλλάξετε… όνειρο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07
Ανεση

Οι σκέψεις σας έχουν κυκλώσει έναν καινούργιο άνθρωπο που έχει εισέλθει τώρα τελευταία στη ζωή σας. Οι επόμενες ημέρες έχουν σημαντικές εκπλήξεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08
Φιλικές προσεγγίσεις

Μην σκέφτεστε μόνο πώς θα ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας. Αυτό είναι κάτι που θα έχει σαν κύριο άξονα εσάς και τη δική σας καλή ψυχολογία. Δώστε χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09
Αισθηματικές ανατροπές

Σίγουρα το επερχόμενο φαινόμενο της έκλειψης σας επηρεάζει άμεσα, αλλά θετικά. Με τον άνθρωπό σας θα έρθετε πολύ πιο κοντά, ίσως και σε συζητήσεις για επισημοποίηση.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10
Εξελίξεις

Ο άνθρωπός σας έχει πολλά κατά νου να σας προτείνει μέχρι το τέλος του 2020, όπου και θα μπορέσετε να πάτε τη σχέση σας πιο κάτω. Μέσα σε όλα αυτά θα υπάρξουν και καλύτερες εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11
Ερωτικές εξομολογήσεις

Εχουν μαζευτεί πολλά λόγια και παρεξηγήσεις αυτό το χρονικό διάστημα μέσα στον δεσμό σας και ακόμη άκρη δεν έχετε βρει. Προσπαθήσετε περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12
Ευτυχείς καταλήξεις

Με τον Ηλιο βαριά πάνω σας, αυτό που χρειάζεστε είναι να βρείτε ποιο είναι αυτό το πρόσωπο που μπορεί να ταιριάξει ιδανικά στην καρδιά σας και όχι μόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01
Δεσμεύσεις, γάμος

Δεν έχετε χρόνο ή διάθεση για την προσωπική σας ζωή. Αυτό μέσα σε αυτή την περίοδο θα αλλάξει άρδην. Νέος έρωτας θα εισέλθει στη ζωή σας και θα σας κάνει να πιστέψετε πάλι στην αγάπη και τα καλά που την ακολουθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02
Μην τάζετε

Τα αστρολογικά της εποχής είναι δύσκολα για εσάς. Αρα μην λέτε και μην τάζετε πολλά σε άτομα που μόλις το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε γνωρίσει.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03
Κρυφά συναισθήματα

Ο βαρύς σας λόγος θα πρέπει να περιοριστεί πια απέναντι στο ταίρι σας. Αν τελικά κάτι δεν σας αρέσει και αυτό δεν εξελίσσεται, ίσως να έχει έρθει η ώρα να φύγετε.

Ειδήσεις

Μαγεία: Η στολισμένη Αθήνα μέσα από εικόνες!

Οι πρώτες δυσφημιστικές διαφημίσεις στην Αθήνα του 19ου αιώνα

Στη Θεσσαλονίκη η μεγαλύτερη φάτνη της Ευρώπης!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 01 Αυγούστου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 31 Ιουλίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 30 Ιουλίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τι λένε τα ζώδια για το τέλος της πανδημίας και γιατί «καίνε» Μενεγάκη και Σκορδά – Αποκαλύψεις από Παπαπέτρος

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Η Άση Μπήλιου σας βρίσκει τους συνδυασμούς των ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ποια ζώδια αυτή την εβδομάδα καλό είναι να μην μιλούν πολύ!