ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οι τελικές αποφάσεις που έχει πάρει το συντροφικό σας έτερο έχουν να κάνουν με όλα αυτά τα θετικά βήματα της σχέσης σας προς την κατεύθυνση της δέσμευσης.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δεν μπορείτε για ακόμη μια φορά να πάτε πίσω στο παρελθόν και να λάβετε ένα ισχυρό «όχι» στις προτάσεις σας για επανασύνδεση. Τα μηνύματά σας τα έχετε περάσει, άρα στο τώρα αναμείνατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ο άνθρωπός σας έχει μπει σε έναν μονόδρομο σκέψεων και αποφάσεων για το κοινό σας μέλλον. Αυτό που έχει μέσα στο μυαλό του θα σας το ανακοινώσει προσεχώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ο νους σας πηγαίνει σε όλα τα δύσκολα και περίπλοκα σενάρια, καθότι ο άνθρωπός σας βγάζει περίεργες συμπεριφορές. Φάση είναι και προσεχώς όλα αυτά θα ξεπεραστούν.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Σαφώς και έχετε πάρει τις οριστικές σας αποφάσεις. Αυτό είναι κάτι που έχει ήδη αντιληφθεί ο άνθρωπός σας, ο οποίος θα είναι πολύ προσεκτικός πια σε όλα του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Εχετε αντέξει τα δυσκολότερα, κι αυτό είναι κάτι που σας έχει γίνει μάθημα πια. Η εποχή σάς δίνει χρήμα, άνεση υλική, νέους έρωτες, αλλά και για κάποιους ρομαντικούς ίσως μερικές άμεσες επανασυνδέσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Η αλλαγή που θα δείτε από τον άνθρωπό σας έχει κάποια καλή στρατηγική από πίσω που θα σας οδηγήσει σαν ζευγάρι σε μια πιο σοβαρή και μόνιμη δέσμευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ο τύπος σας έχει μεγάλη πέραση στο αντίθετο φύλο, και το πιο πιθανόν είναι, γύρω στις μέρες της Πανσελήνου 31/10, να βρεθείτε κάτω από την ερωτική πολιορκία νέων προσώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Εσείς έχετε πάρει τις αποφάσεις σας για τη σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που θα το ανακοινώσετε άμεσα στον άνθρωπό σας, που θα το ερμηνεύσει, ορθά, σαν μια κίνηση αγάπης και πίστης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Εσείς και η καχυποψία σας για το σύντροφό σας σίγουρα σας έχουν κάνει ιδιαίτερα πιεστικούς. Αυτό μέσα στις ερχόμενες ημέρες θα το λάβετε σαν παράπονο, και μάλλον κάποια πράματα θα πρέπει να αλλάξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Πιθανόν να έχετε πια κουραστεί με όλα αυτά που βλέπετε να συμβαίνουν μέσα στην ερωτική σας σχέση-γάμο! Οι μέρες έχουν να σας δώσουν, ωστόσο, καλές ειδήσεις σε άλλους τομείς της καθημερινότητάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Αυτά που έχετε ακούσει το τελευταίο χρονικό διάστημα σας έχουν εκπλήξει. Οι σχέσεις που έχουν περάσει από διάφορες ερωτικές δυσκολίες θα βρουν την ισορροπία τους.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο του 2020; – Ποια θα… ζεσταθούν και ποια θα ξεπαγιάσουν

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Tinad