Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Πολλά μάλλον αυτά που δεν καταλαβαίνετε και που συντελούνται γύρω σας. Από την καινούργια εβδομάδα θα βρείτε μια άκρη με ένα οικονομικό – εργασιακό θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Περιμένετε κάποιον να σας δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση σε όλα αυτά που προ καιρού είχατε παρατεταμένα συζητήσει. Σίγουρα θα υπάρξουν μόνο θετικές ανατροπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Θα καταλήξετε τελικά να είστε μόνοι αυτό το διάστημα καθώς κανείς από όλους αυτούς που τόσο καιρό σας πολιορκούν δεν σας ταιριάζει. Τουλάχιστον δεν θα κάνετε εκπτώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η θέση σας είναι λεπτή και μάλλον θα πρέπει να είστε άκρως προσεκτικοί για τις όποιες προσεγγίσεις θα έχετε από δύο άτομα που ήδη έχουν δηλώσει τα ερωτικά τους συναισθήματα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Είστε μέσα σε βαθιές και ώριμες σκέψεις για το αν πρέπει να κινηθείτε πρώτοι σε αυτήν την καινούργια γνωριμία, ή απλά να περιμένετε από την άλλη πλευρά τις προτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Από όλα αυτά που έχετε πει στον άνθρωπό σας, έχει καταλάβει τα μισά, ίσως και λιγότερα. Αυτό είναι και κάτι που θα το αντιληφθείτε μέσα στο επόμενο διάστημα και μέσα από την παθητικότητά του.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Θα φτάσουν στα αυτιά σας, λίαν συντόμως, κουτσομπολιά από μια παλιά σας ερωτική ιστορία. Μην κάνετε ακόμη κάτι επικοινωνιακά παράτολμο. Υπάρχουν πολλά που δεν ξέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Το συντροφικό σας έτερο έχει κάποια οικονομικά προβλήματα που το επηρεάζουν αρκετά στη σκέψη και στην όποια διάθεσή του γι’ αυτήν τη σχέση που διατηρείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν θα σταματήσετε εσείς την πρόοδο και την καθημερινότητά σας για να ασχοληθείτε και πάλι με την παρελθούσα σχέση σας, που έχει ήδη απομυθοποιηθεί στα μάτια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μην παίζετε παιχνίδια με το πρόσωπο που σας έχει δείξει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Το έχει ήδη καταλάβει, αλλά λόγω διακριτικότητας ακόμη δεν έχει ανταπαντήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Εσείς να περιμένετε επανασυνδέσεις και φρέσκιες προτάσεις γύρω από τα εργασιακά σας. Φροντίστε κάθε απάντηση και δράση σας να είναι η σωστή για εσάς και μόνο.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Τίποτα δεν μπορεί να διαπεράσει την ερωτική σας άμυνα. Μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει, σίγουρα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο έπακρον με τους πάντες.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ζώδια: Σήμερα αλλάζουν τα πάντα – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Δεύτερα 18 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

H Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν τις επόμενες μέρες

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Για ποια ζώδια είναι επικίνδυνη η Πανσέληνος του Οκτωβρίου – Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου και όλη την εβδομάδα

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Εφιαλτική πρόβλεψη Λεφάκη για 5 ζώδια – Άσχημο το Σαββατοκύριακο

Λάμπρος Κατσαρός

Έκτακτη προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου – Συναγερμός για 4 ζώδια

Λάμπρος Κατσαρός

Ζώδια: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μείνουν μόνο όσα έχουν γερές ρίζες – Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom