Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα 9 Σεπτεμβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Κλείστε τα μάτια σας σε όλα αυτά που βλέπετε γύρω σας και δεν σας αφορούν άμεσα. Από τα τέλη της Παρθένου 22/9 το μπερδεμένο τοπίο θα ξεκαθαρίσει μόνιμα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Φροντίστε, τώρα που ακόμη το σύμπαν σάς υποστηρίζει, να λήξετε προβλήματα οικονομικά και προσωπικά, που δεν πρέπει να συνεχίσουν μέσα στην καθημερινότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Σινιάλα αγάπης θα έρθουν από έναν φίλο ή γνώριμό σας, που θα σας εκπλήξουν. Μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα θα έχετε έμμεσες προτάσεις και για κάποιο ραντεβού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Θα πρέπει να σταματήσετε να πιέζετε τον άνθρωπό σας και να του ζητάτε να σας κάνει όλα τα χατίρια. Βλέπετε και εσείς ότι στη ζωή του τα πράματα είναι πιεστικά, άρα δώστε λίγο χρόνο.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οσα και να έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν δείχνει το συντροφικό σας έτερο να θέλει να απομακρυνθεί από κοντά σας. Αυτό είναι και ένας δείκτης αγάπης αληθινής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Φροντίστε να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με τον άνθρωπο που αγαπάτε και όχι με τα οικεία του περιβάλλοντα. Πιθανόν και να υπάρχουν λεπτομέρειες – καταστάσεις τις οποίες δεν ξέρετε.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μια νέα αγάπη έρχεται στο δρόμο σας και μάλλον σας κάνει να θέλετε να ξεχάσετε – διαγράψετε τα παλιά. Σίγουρα και τα οικονομικά σας θα πάρουν την ανοδική πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οι σκέψεις που έρχονται και φεύγουν από το μυαλό σας είναι ερωτικές για κάποιο άτομο που έχετε προσφάτως γνωρίσει. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα θα έχετε νέα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν χρειάζεται να είστε παρορμητικοί σε αυτά που σας ρωτούν. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει, δείτε όλων αυτών τα αληθινά πρόσωπα και τότε αποφασίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αν δεν είστε ακόμη σίγουροι για αυτά που θέλετε να κάνετε μέσα στη σχέση σας, καλύτερα να μην τα ανακοινώσετε στον άνθρωπό σας, που κάτι περιμένει από εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Κρατήστε την ανωτερότητά σας και σίγουρα θα βρείτε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσετε και πάλι να αποκτήσετε τις ερωτικές σας ισορροπίες με το πρόσωπο που αγαπάτε.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Δεν ξέρετε τι έχει κάνει στο παρελθόν του ο καινούργιος σας σύντροφος και μάλλον έχετε γεμίσει από ανασφάλειες. Τώρα θα πρέπει να προβείτε και σε σχετικές ερωτήσεις.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Ονειροκρίτης: Τι σημαίνουν τα όνειρά σου αναλόγως με τη μέρα που θα τα δεις

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αν ανήκετε σε αυτά τα ζώδια ετοιμαστείτε για «βόμβες» [βίντεο]

Μιχάλης Μάρδας

Πέσμου το ζώδιό σου να σου πω ποιος είσαι! – Ο απόλυτος αστρολογικός οδηγός!

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας