Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Εσείς λοιπόν είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, καθώς μετά από πολλούς μήνες ο κυβερνήτης σας εισέρχεται και πάλι μέσα στον οίκο σας. Σκεφτείτε και πράξτε, όλα τα άλλα θα γίνουν σχετικά εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια πάνω σε καταστάσεις που δεν σας δίνουν αυτό που αξίζετε. Οι μέρες είναι γεμάτες από τρίτες ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Για εσάς που είστε σε μια κατάσταση που δεν σας δίνει τη χαρά που ζητάτε έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να μπορέσετε να κάνετε αλλαγές που θα σας δώσουν χρήματα και μια νέα αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Υπάρχουν πολλές και σημαντικές αλλαγές μέσα στην ερωτική σας ζωή που θα σας φέρουν την ισορροπία και την ασφάλεια που έχετε τόσο πολλή ανάγκη! Μην ξεχνάτε τους φίλους σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μια χρονική περίοδος που θα δείτε την εργασία αλλά και τα ερωτικά σας να έρχονται στο επίπεδο που τόσο καιρό επιθυμείτε. Το παρελθόν ξεχάστε το και κρατήστε μόνο τις καλές του αναμνήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Εσείς μέσα από αυτή την αστρολογική κίνηση του Αρη θα γεμίσετε από θετική ενέργεια, αλλά και οι ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας θα σας διορθώσουν κατά πολύ την τσέπη!

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Θα πρέπει να πάρετε απόφαση ότι το παρελθόν πλέον δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα καινούργιο. Πάντως, μέσα στον καινούργιο μήνα κάτι από τον κύκλο σας θα σας τραβήξει την προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Αυτό το καλοκαίρι είναι σε όλες τις εκφάνσεις του για εσάς και τα έργα σας θετικό. Δώστε χρόνο και παρουσία σε άτομα που έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν χωρίς αντάλλαγμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μη μένετε προσκολλημένοι πλέον στα παλιά. Η ζωή τρέχει και εξελίσσεται, και μαζί πρέπει και εσείς να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας. Μόνο αποτέλεσμα θα έχετε εν τέλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Είστε τα ζώδια που αυτό το καλοκαίρι θα περάσετε την ερωτική σας ζωή σε μια πιο επίσημη και σοβαρή κατάσταση. Γάμοι, επανασυνδέσεις, συγκατοικήσεις είναι στο μενού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να τροποποιήσετε μέσα στη γενικότερη σας ζωή και στάση απέναντι σε όλα, αν θέλετε το συντροφικό σας έτερο να σας πάρει πιο σοβαρά!

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Η αλλαγή ζωδίου στο τέλος της εβδομάδας θα σας δώσει μια πολύ πιο ανεβασμένη ψυχολογία, που σίγουρα θα σας κάνει να δείτε πιο καθαρά την εργασία, αλλά και την προσωπική σας ζωή.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Ζώδια: Η σύγκρουση Αρη-Πλούτωνα φέρνει μάχες, βία και τρομοκρατικές ενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο – Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

«Σκούρα» τα πράγματα για αυτά τα ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Για αυτά τα ζώδια η Πέμπτη θα είναι σκληρή – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Σε αυτά τα 4 ζώδια θα… βάλει φωτιά η Πανσελήνος – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ζώδια: Ποιους ευνοεί σήμερα ο Άρης; – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom