Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την απουσία του Βερύκιου από το Happy Day [βίντεο]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την απουσία του Βερύκιου από το Happy Day [βίντεο]

Newsroom eleftherostypos.gr

Από την πρώτη μέρα εκπομπών του Happy Day, το μοναδικό σταθερό σημείο ήταν η εμφάνιση του Δήμου Βερύκιου με το ραδιοφωνικό έτερον ήμισυ του περίπου μετά την πρώτη ώρα. Αυτό έπαψε λίγο μετά τις εκλογές και εν όψει των εθνικών εκλογών. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε για το τι συνέβη και θα συμβεί με τον Δήμο.

Πολλοί συνέδεσαν αυτή την απουσία του με διάφορες φήμες που είχαν ακουστεί στο παρελθόν για αποχώρηση του από το κανάλι. Ύστερα μάλιστα κι από την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Καμία αλήθεια όμως δεν υπάρχει σε αυτό. Εκείνο που ακούγεται και έχει γνωστοποιηθεί στα ενδιαφερόμενα άτομα του Alpha είναι αυτό που λέει η Σταματίνα.

Η Τσιμτσιλή εξήγησε ότι η απουσία του Δήμου είναι πρόσκαιρη και λογικά θα ισχύσει ως το τέλος της σεζόν. Από την επόμενη χρονιά όμως θα είναι μαζί με τον Σπύρο Λάμπρου και πάλι στη θέση τους για αυτό το μισάωρο «διάλειμμα» στο Happy Day. Από το περιβάλλον δε του Σπύρου Λάμπρου αφέθηκε να εννοηθεί ότι η διακοπή τους ήταν εντολή από τη διοίκηση του καναλιού, ίσως και πιο πάνω.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν ξεκάθαρη πάντως. Λογικά ο Δήμος Βερύκιος θα επανέλθει την επόμενη χρονιά και αυτό εύχεται και η ίδια.

«Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Ο Δήμος Βερύκιος είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαίτερα. Μπορεί κατά καιρούς να έχουν ανέβει οι τόνοι πολύ ανάμεσά μας τηλεοπτικά, αλλά στο παρασκήνιο πάντα ήταν καλές οι σχέσεις μας και είναι ακόμα. Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στον αέρα λόγω μιας απόφασης του σταθμού που δεν πέρασε από τη δική μου κρίση, απλά μου ανακοινώθηκε. Εύχομαι όμως ότι από Σεπτέμβρη θα είναι κανονικά στην εκπομπή».

https://www.youtube.com/watch?v=Hrmi2XEli70

Προτεινόμενα για εσάς

Απίστευτο περιστατικό με την Τσιμτσιλή: Έφτυσε στον αέρα το φαγητό που μαγείρεψε ο Φραγκολιάς

Ανδρέας Ντίνης

Βαρύ πένθος στο Happy Day – Τι συνέβη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά στο TV KOYS KOYS για την τηλεόραση, τον κορωνοϊό και το «Ηappy Day»

Μιχάλης Μάρδας

Το «αντίο» της Σταματίνας Τσιμτσιλή στους τηλεθεατές

Tinad

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι απαντάει στα υποτιμητικά σχόλια

Tinad

Ξεσπά ο Δήμος Βερύκιος: «Εάν οι ηλικιωμένοι δεν κάτσουν μέσα θα πάνε άκλαφτοι»

Tinad

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως αντέδρασε η Σκορδά όταν βγήκε θετική στον κορωνοϊό

Μιχάλης Μάρδας

Happy Day: Εκτός εκπομπής ο Φραγκολιάς – Τι είπε η Τσιμτσιλή

Ανδρέας Ντίνης

Συγκίνησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλώντας για τις άτυχες εγκυμοσύνες της

Μιχάλης Μάρδας