Ελεύθερος Τύπος
BUSINESS

Tο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ σε όλα τα supermarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Tο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ σε όλα τα supermarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Newsroom eleftherostypos.gr

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, στο πλαίσιο της ολοένα αυξανόμενης παρουσίας του στην ελληνική αγορά, ανακοινώνει την είσοδό του στα supermarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ.

Η δημοφιλής αλυσίδα supermarket, με δίκτυο διανομής που περιλαμβάνει 332 σημεία στην Ελλάδα, διαθέτει πλέον τις πολυσυσκευασίες ΘΕΟΝΗ 500ml και 1,5lt, συστήνοντας το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό, με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας, στο ευρύ καταναλωτικό κοινό που επιλέγει τα supermarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ για τις καθημερινές αγορές του.

Εδώ, για σένα!

Δύο εταιρίες, με αμιγώς ελληνική ταυτότητα και με κύριο μέλημά τους την ποιότητα στις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν, ενώνουν τις δυνάμεις τους θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους όσον αφορά την αγοραστική εμπειρία του σύγχρονου καταναλωτή. Η συνεργασία αυτή έρχεται να ενυδαναμώσει τη στρατηγική ανάπτυξης της ΘΕΟΝΗ Α.Ε. με στόχο να φέρει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ ακόμα πιο κοντά στον καταναλωτή που επιθυμεί να απολαμβάνει τα οφέλη του πιο βραβευμένου ελληνικού νερού στον κόσμο.

Ο CEO & Managing Director, Δημήτρης Τσέλιος, αναφέρει: «Είμαστε υπερήφανοι και πραγματικά ευτυχείς που μέσα σε μια δύσκολη συνθήκη καταφέρνουμε να εξελισσόμαστε διαρκώς. Η είσοδός μας στα supermarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ επισφραγίζει την αυξανόμενη ζήτηση και την ανοδική πορεία του ΘΕΟΝΗ, το οποίο έχει ήδη κερδίσει μία σπουδαία θέση στην καρδιά των καταναλωτών».

Με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες καταναλωτών που αναζητούν την ποιότητα στην καθημερινή τους διατροφή και πλέον μπορούν να το γνωρίσουν και να το εντάξουν στην καθημερινότητά τους μέσα από το πλησιέστερο supermarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Βρες το ΘΕΟΝΗ στην πόλη και κέρδισε – Καλοκαιρινός διαγωνισμός από το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο

Ανδρέας Ντίνης

Νέα διεθνής καταξίωση για το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ