Ελεύθερος Τύπος
EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Mitsubishi μειώνει σταδιακά την παρουσία της στην Ευρώπη

Φώτης Ραΐσης

Στα πλαίσια του νέου μεσοπρόθεσμου πλάνου δράσης της, η Mitsubishi Motors Corporation φαίνεται πως θα μειώσει σταδιακά την επιχειρηματική της παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά ένεκα των αυστηρότερων προδιαγραφών ρύπων CO2 που ισχύουν στην Ε.Ε. και οδηγούν πολλούς κατασκευαστές στην αναθεώρηση των εμπορικών τους σχεδίων για την γηραιά ήπειρο.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, η γιαπωνέζικη εταιρεία θα αναστείλει την κυκλοφορία νέων μοντέλων που ήταν προγραμματισμένα να παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες, όπως το νέο L200 στην κατηγορία pick up, το νέο Outlander στα SUV αλλά και το Space Star – σε άλλες αγορές έχει την ονομασία Mirage – που είναι και το μοναδικό μικρό Mitsubishi μετά την κατάργηση της σειράς Colt. Από την άλλη, οι σειρές ASX και Eclipse Cross θα συνεχίσουν να πωλούνται μέχρι νεοτέρας.

O όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη, επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στην εγχώρια αγορά από το 1963, σε ανακοίνωση του επί της συγκεκριμένης εξέλιξης δεσμεύεται προς τους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες ότι θα συνεχίζει να υποστηρίζει τόσο τις πωλήσεις των διαθέσιμων μοντέλων της μάρκας όσο και τις υπηρεσίες after sales μέσα από το δίκτυο των επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της.

Προτεινόμενα για εσάς

Δοκιμάζοντας το Mitsubishi Space Star

Kon

Νέα Γενιά Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Outlander PHEV: Μηδενικός Φόρος για Εταιρικούς Χρήστες

Mitsubishi L200: Το ασφαλέστερο pick-up

Η Mitsubishi Motors γιορτάζει μία δεκαετία με τα i-MiEV

Ένα ακόμη βραβείο J.D. Power για τη Mitsubishi

Το Mitsubishi Outlander PHEV σημείωσε 200.00 πωλήσεις παγκοσμίως

Η Mitsubishi θα παρουσιάσει το νέο ASX στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η Mitsubishi θα παρουσιάσει ένα concept SUV στην Γενεύη