Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Πολλά αυτά που δεν ξέρετε και δεν μπορείτε να καταλάβετε για τον άνθρωπο που έχει γοητεύσει την τόσο δύσκολη καρδιά σας. Οι μέρες θα φέρουν ανέλπιδες συναντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05  

Αφήστε τους τρίτους μακριά από τη ροή της σχέσης σας. Δεν σας χρειάζονται εσάς συμβουλές και καθοδήγηση. Κάτι ανάλογο θα κάνει και το έτερόν σας ήμισυ, για τα δικά του περιβάλλοντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε άλλο τις αποστάσεις τις επικοινωνιακές να σας κρατούν μακριά από τον αγαπημένο σας. Τα εργασιακά σας έχουν σημαντική άνοδο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Χρήματα και επαγγελματικές επιτυχίες έρχονται και πια σας λυτρώνουν από προβλήματα ετών. Τώρα, με ένα πιο καθαρά μυαλό, μπορείτε να κάνετε και τις πιο σωστές – ποιοτικές επιλογές στην αισθηματική σας ζωή.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μέσα στους κύκλους τους φιλικούς ή και τους εργασιακούς έχει προκύψει ένα ιδιότυπο φλερτ που σας γοητεύει. Σε όποιο επόμενο τυχόν βήμα σας αφήστε τους περίεργους έξω. Δεν τους χρειάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μπορεί να μην έχετε ακόμη βρει το συντροφικό σας έτερο, αλλά τώρα υπάρχουν στον περίγυρό σας ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Μία ήδη έχει αρχίσει και ρωτάει τα κοινά σας περιβάλλοντα για εσάς!

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Οι συνθήκες της ζωής του ατόμου που έχετε ερωτευτεί έχουν αρχίσει και καλυτερεύουν. Αυτό τώρα θα του δώσει και την πιο ανεβασμένη ψυχολογία για να σας πολιορκήσει φανερά και μέχρι να σας κατακτήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Από το δεύτερο 15νθήμερο του Οκτωβρίου και μετά θα βρεθείτε εξ απροόπτου καθώς μια παλιότερή σας σχέση θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε να σας προτείνει μια ιδιότυπη επανασύνδεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ξεχάστε και προσπεράστε όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν και ελάτε στο τώρα. Μόνο έτσι θα βρείτε και πάλι την προσωπική σας ισορροπία, αλλά και θα έρθετε πιο κοντά σε ποιοτικούς ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Προξενιά έχει αυτό το διάστημα για τους εργένηδες του ζωδίου σας. Εσείς που πια ξέρετε τι θέλετε θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα σας κάνουν να σκεφτείτε να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Πολλές οι εκπλήξεις που πλησιάζουν και κυρίως από τον άνθρωπό σας. Υπάρχουν νέα που θα σας κάνουν να ανακουφιστείτε μόνιμα. Χρήματα και φήμη στα… προσεχώς.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είστε φορτωμένοι με πολλές υποχρεώσεις, απαιτήσεις και τρέξιμο ένεκα της εργασίας σας, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχετε παραμελήσει την αισθηματική σας σχέση.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Καλά και κακά μαντάτα φέρνει η εβδομάδα για τα ζώδια – Ποια πρέπει να την φοβούνται

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Tinad

Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα: Προσοχή, δύσκολο το Σαββατοκύριακο – Πότε καλυτερεύει η κατάσταση;

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας