Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Το συντροφικό σας έτερο θα σας πιέσει έμμεσα αυτό το χρονικό διάστημα για να εκφράσετε τα θέλω σας γύρω από την πορεία σας, ίσως και με σκοπό το γάμο – οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Εσείς μέχρι και τη λήξη του Μαΐου μην πάρετε κάποιες καταλυτικές αποφάσεις για την εργασία ή την προσωπική σας ζωή, καθώς όλα ακόμη είναι ρευστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Η συντροφιά αυτόν τον καιρό δεν σας λείπει και σίγουρα αισθάνεστε ότι μπορείτε να δώσετε περισσότερο από το χρόνο σας σε άτομα που σας αγαπούν σαν φίλο τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Προτάσεις για ραντεβού – έξοδο θα λάβετε από τον άνθρωπο που καιρό τώρα έχετε μέσα στο μυαλό σας, αλλά δεν έχετε τολμήσει να του το εκφράσετε.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν θα βρείτε νέα αγάπη αν πρώτα δεν κλείσετε όλα τα παλιά σας θέματα. Βάλτε τα προσωπικά σας όρια σε όλους και αφήστε τον καλύτερο και τον πιο άξιο να κατακτήσει την τόσο δύσκολη καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Κινητικότητα, ερωτόλογα και όχι μόνο βλέπετε από τον πρώην σας ή το πρόσωπο που σας φλερτάρει καιρό και μάλλον όλα θα οδηγηθούν σε μια κοινή συνάντηση, που θα σας ξεκαθαρίσει τα πάντα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ανοίξτε τα μάτια σας και θα διαπιστώσετε προς μεγάλη σας έκπληξη ότι υπάρχει ένα άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο που θέλει την καρδιά σας, αλλά ακόμη δεν έχετε ανάψει το «πράσινο φως».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οι καταστάσεις μέσα στη σχέση σας έχουν γίνει δύσκολες και αυτό είναι κάτι που τώρα σας βάζει σε μια διαδικασία για να συζητήσετε και να βρείτε τις κοινές λύσεις, αν υπάρχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι σκέψεις και η ζωή των άλλων δεν θα πρέπει να σας αφορούν, ειδικά αυτήν τη χρονική περίοδο, που είστε 100% δοσμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Εσείς κάνετε το λαγό για να προλάβετε να έχετε τα πάντα έτοιμα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο πιο χαρούμενα μπορείτε. Βρείτε χρόνο για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ευχάριστη η ημέρα, όπου και θα δείτε αλλαγές σημαντικές μέσα στο επάγγελμά σας. Χρήματα και ειδήσεις για κάποιες νέες συνεργασίες σάς χτυπούν την πόρτα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Λύνονται σιγά σιγά τα προβλήματα και τα εμπόδια που σας προκαλούσαν καταστάσεις από το παρελθόν σας. Ο Ιούνιος έρχεται με τα καλύτερα για εσάς.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Ζώδια: Ο Ήλιος φέρνει ανατροπές σε όλους – Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ζώδια: Η σύγκρουση Αρη-Πλούτωνα φέρνει μάχες, βία και τρομοκρατικές ενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο – Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

«Σκούρα» τα πράγματα για αυτά τα ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Για αυτά τα ζώδια η Πέμπτη θα είναι σκληρή – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Σε αυτά τα 4 ζώδια θα… βάλει φωτιά η Πανσελήνος – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom