Με επιστολή προς τη Super League ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, έκανε γνωστό πως θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία του συνεταιρισμού με τις εκλογές να είναι προγραμματισμένες για τις 17:00 το απόγευμα.
Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έχει ανακοινώσει από την Παρασκευή ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Superleague, ωστόσο απέναντί του δεν θα βρει τον Αχιλλέα Μπέο, που εδώ και καιρό έχει δηλώσει την δική του υποψηφιότητα. Τα σενάρια των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Δήμαρχο Βόλου να αποσύρεται και να κατεβαίνει υποψήφιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβεβαιώθηκαν χθες με την επιστολή που έστειλε ο κ. Μαρινάκης.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν πρόεδρος στην Λίγκα μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο και παραιτήθηκε όταν έγινε κίνηση από ΠΑΕ της Super League για την έκπτωση του και πρόεδρος αναδείχθηκε ο Μηνάς Λυσάνδρου. Για την προεδρία της Λίγκας δικαίωμα ψήφου έχουν οι 14 ΠΑΕ του Συνεταιρισμού και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ.