Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, με τον 24χρονο παίκτη των Kaizer Chiefs, να κάνει στάση με το όχημά του στο πρατήριο. Αμέσως τον προσέγγισαν ένοπλοι και τον διέταξαν να βγει από το όχημα του. Αφού τον έβγαλαν, τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και του πήραν το αυτοκίνητο, για να τραπούν σε φυγή.
«Οι ύποπτοι τον σημάδεψαν με ένα πυροβόλο όπλο, έβγαλαν από το όχημά του και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν μια φορά στο πάνω μέρος του σώματος», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Γκαουτένγκ, αντισυνταγματάρχης Μαβέλα Μασόντο, στα τοπικά ΜΜΕ.
Ο Φλερς συμμετείχε τα τελευταία χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις της Εθνικής του ομάδας, ενώ ήταν και μέλος της ομάδας που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.
«Σοκαρισμένοι και λυπημένοι» δήλωσαν οι άνθρωποι του συλλόγου όπου αγωνιζόταν φέτος, όπως και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.
Ειδήσεις Σήμερα
- Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Σπάει το ρεκόρ των τελευταίων 300 χρόνων
- Τέμπη: Ελεύθερος και όγδοος κατηγορούμενος της ΕΡΓΟΣΕ – Με εγγύηση 800 χιλιάδων ευρώ
- Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Κασσελάκης – Πως μία γιαγιά του κατέστρεψε το αφήγημα [βίντεο]
- Χρυσοχοΐδης: Σύσκεψη το πρωί της Παρασκευής με 3.000 αξιωματικούς της ΕΛΑΣ – Το νέο σχέδιο για την έμφυλη βία
- Κλήρωση Τζόκερ 2736: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
- Κασσελάκης από τα Χανιά: «Πάμε να φτιάξουμε το σπίτι μας – Στην Κρήτη κάποιοι λένε «κρίμα» για τον πρώτο ανοικτά gay πολιτικό – Δεν θα απολογηθώ για τα γονίδιά μου»