Αθήνα Καιρός

Παρί Σεν Ζερμέν: Επαιξαν μπουνιές Νεϊμάρ, Μαρκίνιος και Λουίς Κάμπος

2 λεπτά
Παρί Σεν Ζερμέν: Επαιξαν μπουνιές Νεϊμάρ, Μαρκίνιος και Λουίς Κάμπος

Προβληματισμός επικρατεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετά από άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα και την ήττα χθες το βράδυ από τη Μονακό για το γαλλικό πρωτάθλημα.


Συγκεκριμένα, οι Παριζιάνοι έχουν κερδίσει πέντε από τα δέκα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Equipe», μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια της ομάδας, με πρωταγωνιστές τους ΝεϊμάρΜαρκίνιος και Λουίς Κάμπος.

Ο σύμβουλος του γαλλικού συλλόγου άσκησε δριμεία κριτικής στην ομάδα, κάνοντας λόγο για έλλειψη επιθετικότητας, ενώ είχε προηγηθεί και ένα ανάλογο περιστατικό στην ανάπαυλα του ματς. Η κουβέντα ξέφυγε, σε τέτοιο βαθμό, που κάποιοι υποστηρίζουν πως έγινε χαμός και ορισμένα μέλη του προπονητικού επιτελείου έμειναν έκπληκτοι από την έκβαση της υπόθεσης.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]