Ο Τόμας, 35 ετών, έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία της αείμνηστης αδερφής LaQuisha Baldtrip στο Instagram: «Μου λείπεις μεγάλη αδελφή!!!! Ανάθεμα πώς με αφήνεις κι εσύ; Έφυγαν 2 αδερφές!!! Αυτό δεν μπορεί να είναι αληθινό. Σε αγαπώ και μου λείπεις Βασίλισσα ».
Μοιράστηκε επίσης μια σειρά από θλιμμένα emoji στο X και ολοκλήρωσε τη συναισθηματική ανάρτηση με το: ‘F***!!!!!!!!!!!!!’
Η αιτία του θανάτου της LaQuisha είναι προς το παρόν άγνωστη.
Ο Thomas, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι στους Phoenix Suns, έχασε μια άλλη από τις αδερφές του, την Chyna, μετά από ένα θανατηφόρο τροχαίο στην Ουάσιγκτον τον Απρίλιο του 2017.
Ο πόιντ γκαρντ έπαιζε για τους Μπόστον Σέλτικς εκείνη την εποχή και συμμετείχε στον αγώνα των πλέι οφ εναντίον των Σικάγο Μπουλς την επόμενη μέρα μετά το θάνατο της αδερφής του.
Αφού προηγήθηκαν σε εκείνο το παιχνίδι με 33 πόντους φορώντας αθλητικά παπούτσια που έγραφαν «Chyna, RIP Lil Sis» και «I love you», οι συμπαίκτες του Thomas τον επαίνεσαν επειδή έπαιξε ενώ θρηνούσε.
«Είναι πραγματικός αγωνιστής και απόψε έπαιζε για την αδερφή του και για την οικογένειά του», είπε ο Έιβερι Μπράντλεϊ.
Ειδήσεις Σήμερα
- Μανούσος Μανουσάκης: Νέα ανακοίνωση της οικογένειας -«Η νόσος του ήταν κακής πρόγνωσης και ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε στη θεραπεία»
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Θα κρατηθεί στη ΓΑΔΑ – Αύριο θα δικαστεί στο Αυτόφωρο
- Grand Hotel spoiler: Προσπαθούν να κλέψουν το μωρό της Ελένης – Το σχέδιο της Κυβέλης
- Διάγγελμα Πούτιν με νέες απειλές: Χτυπήσαμε την Ουκρανία με βαλλιστικό πύραυλο – Σε περίπτωση κλιμάκωσης, θα απαντήσουμε συμμετρικά