Αθήνα Καιρός

Πρώην συμπαίκτης «καρφώνει» τον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν τον Σορτς»

3 λεπτά
Πρώην συμπαίκτης «καρφώνει» τον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν τον Σορτς»

Η Παρί υποδέχεται απόψε (11/11, 22:00) τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της Euroleague.

Με τον Τι Τζέι Σορτς απέναντί τους επιστρέφει ένας παλιός ηγέτης. Ο Αμερικανός ήταν τα δύο τελευταία χρόνια πυλώνας της Παρί και την οδήγησε στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Ναντίρ Ιφί, 22 ετών, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μιλώντας στην Equipe.

«Δεν έχω ξαναπαίξει εναντίον του σε επίσημο ματς, μόνο στις προπονήσεις. Είναι σαν να ξαναβρίσκω τον αδελφό μου, με τον οποίο κερδίσαμε τα πάντα στη Γαλλία — Leaders Cup και EuroCup το 2024, Κύπελλο και Πρωτάθλημα το 2025. Θα είναι πολύ συγκινητικό, αλλά στο τέλος πρέπει να κερδίσουμε», είπε ο Ιφί. «Ήταν τρομερά ανταγωνιστικός. Ήθελε πάντα να κερδίζει και μιλούσε πολύ, προσπαθώντας να μπει στο μυαλό των αντιπάλων. Το σουτ μου από τη μέση απόσταση, οι κινήσεις μου στην επίθεση, όλα αυτά τα δούλεψα παρατηρώντας τον. Μπορεί να μην ήταν σπουδαίος σουτέρ τριών πόντων, αλλά είχε απίστευτη ικανότητα να χειρίζεται τις άμυνες και να δημιουργεί».

Ο Ιφί παραδέχτηκε ότι η αποχώρηση του Σορτς άφησε μεγάλο κενό, μαζί με τους Τάισον Γουόρντ, Κόλιν Μάλκολμ, Μίκαελ Γιαντούνεν, Λέον Κρατζερ και Μάοντο Λο. «Ήταν λυπηρό όταν έφυγε, αλλά το περιμέναμε. Ήθελε μια νέα πρόκληση, να βρεθεί σε έναν μεγάλο σύλλογο. Ήταν θέμα χρόνου». Και πρόσθεσε την κριτική του: «Πρέπει να προσαρμοστεί στο στυλ του Παναθηναϊκού, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι τον χρησιμοποιούν λάθος. Δεν τον βλέπω στις ίδιες καταστάσεις όπου ήταν αποδοτικός στο Παρίσι. Δε μιλάω μόνο για το στυλ παιχνιδιού, αλλά για τις φάσεις στις οποίες είναι πραγματικά καλός. Δε νομίζω ότι τον αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο. Παρ’ όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός είναι ιστορικός σύλλογος, πρωταθλητής επτά φορές και μάλιστα το 2024, και είμαι σίγουρος ότι το τεχνικό επιτελείο θα βρει τη λύση».

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]