Οι τελευταίες υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ, είναι την Παρασκευή 21/2 στην Τσεχία και τη Δευτέρα 24/2 στην Πάτρα με την Ολλανδία.
Η προετοιμασία θα αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα 17/2, με παίκτες που θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο κύπελλο και η ομάδα αναμένεται με πλήρη σύνθεση από την επόμενη ημέρα.
Αναλυτικά η προεπιλογή της Εθνικής ομάδας: Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντίνος Μήτογλου, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Τόμας Γουόκαπ, Βασίλης Τολιόπουλος, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βαγγέλης Ζούγρης, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Νεοκλής Αβδάλας, Όμηρος Νετζήπογλου, Αντώνης Καραγιαννίδης.
Εκτός έμειναν οι Κώστας Σλούκας, Νικ Καλάθης και Νίκος Ρογκαβόπουλος.
Ειδήσεις Σήμερα
- Σέρρες: Στη φυλακή 43χρονος που χτύπησε με τούβλο γείτονα γιατί μετακίνησε κάδους
- Ανθή Βούλγαρη: Οριστικά εκτός εκπομπής η παρουσιάστρια λόγω εγκυμοσύνης – Πότε θα αποχαιρετήσει τους συνεργάτες της; [βίντεο]
- Θεσσαλονίκη: Εμπορική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε στην Ειδομένη – Ξήλωσαν τις σιδηροδρομικές γραμμές