Αθήνα Καιρός

Μπόρις Κλέιμαν: «Βόμβα» από το Ισραήλ για την υπόθεση βιασμού

5 λεπτά
Μπόρις Κλέιμαν: «Βόμβα» από το Ισραήλ για την υπόθεση βιασμού

Στο Ισραήλ μεταδίδουν πως ο Μπόρις Κλέιμαν θα απορρίψει την Μπνέι Σακχίν και θα παραμείνει στην Ελλάδα, αφού αναμένεται να απαλλαγεί από τις κατηγορίες περί βιασμού.

Ο Μπόρις Κλέιμαν ενεπλάκη προ μηνών σε περιστατικό με μαθήτρια από το Βέλγιο που βρισκόταν στην Αθήνα με το σχολείο της και κατήγγειλε πως ο Ισραηλινός τερματοφύλακας της είχε κάνει σεξουαλική επίθεση.




Ο άλλοτε πορτιέρε του Βόλου, το συμβόλαιο του οποίου με την ομάδα λύθηκε άμεσα, δήλωνε εξ αρχής αθώος, ενώ μετά την καταβολή εγγύησης αφέθηκε ελεύθερος. Πλέον, τα Μέσα από την πατρίδα του υποστηρίζουν πως ο Κλέιμαν αναμένεται να απαλλαγεί από τις κατηγορίες. Μάλιστα, το «one.co.il» αναφέρει πως έχει ενημερώσει ήδη την Μπνέι Σακχίν πως δεν αποδέχεται την πρότασή της και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα, απ’ όπου και έχει προτάσεις.

«Ζητήθηκε από τον εκπρόσωπό του να επιταχυνθούν οι επαφές, όμως το πρωί ενημέρωσε την Μπνέι Σακχίν πως απέρριψε την πρότασή της. Ο Κλέιμαν αναμένεται να υπογράψει σε ομάδα της ελληνικής πρώτης κατηγορίας και παράλληλα θα ‘κλείσει’ και την υπόθεση στην Ελλάδα που τον αναστάτωσε πριν από μερικούς μήνες. Αναμένεται να παρουσιάσει στοιχεία που θα ‘καθαρίσουν’ το όνομά του από κάθε κατηγορία», τονίζει το δημοσίευμα.

Μπόρις Κλέιμαν: Η τελευταία του εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό




Ειδήσεις σήμερα

Σασμός: «Μην το κάνεις, κοπέλι μου, σκέψου τι θα γίνει όταν το μάθει ο Νικηφόρος» – Δύσκολη μέρα ξημερώνει για τον Μαθιό

Survivor All Star spoiler: Δύσκολες ώρες για την Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου – Τι συνέβη

Survivor All Star spoiler (24/6): Οι νικητές και οι χαμένοι της εβδομάδας – Ποιοι δύο παίκτες αποχαιρετούν μια για πάντα τον Άγιο Δομίνικο

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]