ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Ζορμπάς

Newsroom eleftherostypos.gr

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 χρόνων άφησε ο ηθοποιός Χρήστος Ζορμπάς σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, κόσμο.

Ο ηθοποιός «έσβησε» σήμερα και τη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή, η σύζυγος του και η κόρη του μέσω των προφίλ τους στο facebook.

«Έφυγε σήμερα, τόσο ξαφνικά, ο Χρήστος Ζορμπάς, Καλό ταξίδι αγαπημένε μας!!» έγραψε η κόρη του Σόνια Ζορμπά η οποία ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα του πατέρα της.

«Μαύρο» όμως έριξε στο προφίλ της και η σύζυγος του Χρήστου Ζορμπά, επίσης ηθοποιός, Κική Διόγου.

Ο Χρήστος Ζορμπάς είχε στο ενεργητικό του πάνω από 50 ταινίες, συμμετείχε σε εκλεκτές συνεργασίες στον ελληνικό κινηματογράφο ενώ οι περισσότερες ταινίες του είχαν βραβευθεί.

Φιλμογραφία
  • Όταν χορέψουμε μαζί (2003)
  • Τα δελφινάκια του Αμβρακικού (1993) (καπετάν Μελέτης)
  • Δέσποινα (1990) (Θόδωρος)
  • Γρανίτα από χιόνι (1986) (Βαγγέλης)
  • Ο Γιάννης που έγινε Τζώννης (1986)
  • Παράξενη συνάντηση (1986)
  • Η κάθοδος των εννιά (1985)
  • Ο ρεπόρτερ (1982)
  • Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
  • Ο ήλιος του θανάτου (1978)
  • Συνομωσία στη Μεσόγειο (1975)
  • Οι βάσεις και η Βασούλα (1974) (Μεμάς)
  • Ευδοκία (1970) (νταβατζής)Ο μεγάλος ένοχος (1970) (Μεμάς Γαλιάτσος)
  • Η ζούγκλα των πόλεων (1970) (αφεντικό χαρτοπαικτικής λέσχης)
  • Ο Θανάσης η Ιουλιέττα και τα λουκάνικα (1970)
  • Το κορίτσι του 17 (1969)
  • Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)
  • Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)
  • Ανοιχτή επιστολή (1968)
  • Βυζαντινή ραψωδία (1968)
  • Νύχτα γάμου (1967)
  • Σιλουέτες (1967)
  • Συντρίμμια τα όνειρα μας (1967)
  • Κορόιδο γαμπρέ (1962) (Μηνάς Διαμαντόπουλος)
  • Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)

Ειδήσεις 

Αυτά είναι τα προϊόντα που δεν θα τα βρίσκετε πλέον στα σούπερ μάρκετ

Επίδομα 800 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι – Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής

Χαμός στο παλάτι: O γαμπρός του Ερντογάν «έπαιξε ξύλο» με τον νέο κεντρικό τραπεζίτη

H κόρη του Σπίλμπεργκ υπερασπίζεται τις ροζ ταινίες: Έδωσαν νόημα στη ζωή μου

Κορωνοϊός και εμβόλια: Τι σημαίνουν τα αποτελέσματα των Pfizer/BioNtech – Ποια εμβόλια που ακολουθούν και οι συμφωνίες της Ε.Ε.

Κορωνοϊός: Το ζευγάρι που δημιούργησε το εμβόλιο της Pfizer πέρασε την ημέρα του γάμου του στο εργαστήριο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Ο Μάθιου Πέρι από τα «Φιλαράκια» αραββωνιάστηκε- Ποια είναι η 29χρονη σύντροφός του

Μαρίνα Μπενέκου

Τα θεϊκά κορμιά των Άνιστον και Λόπεζ έγδυσαν Βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια [εικόνες]

Μαρίνα Μπενέκου

Με κομμένο δάχτυλο είχε εμφανιστεί ο Ντεπ σε παιδικό νοσοκομείο, λέγοντας ότι «το έφαγε»

Μαρίνα Μπενέκου

Ο Κλούνεϊ…τρελάθηκε και μοιράζει από ένα εκατομμύριο σε όσους τον βοήθησαν στο ξεκίνημά του

Μαρίνα Μπενέκου

Ο Τζούλιο Ντ’ Ερρίκο από τις «8 Λέξεις» αποκαλύπτει το γεγονός που τον στιγμάτισε

Tinad

Ευχάριστες στιγμές για τη «Ματούλα» από το «Καφέ της Χαράς» – Η αποκαλυπτική ανάρτηση

Tinad

Το κοινό αποφάσισε: Ο ηθοποιός Michael B. Jordan είναι ο πιο σέξυ άνδρας της χρονιάς 2020

Μαρίνα Μπενέκου

Η τηλεοπτική πριγκίπισσα Νταϊάνα ξεσήκωσε τα πλήθη με τις αισθησιακές της φωτογραφίσεις [εικόνες]

Μαρίνα Μπενέκου

Θυμάστε τον Μπίλυ από το «Καφέ της Χαράς»; Δείτε πώς είναι 17 χρόνια μετά τη σειρά!

Tinad