Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά τώρα στην Κέρκυρα – Στο σημείο οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Βελόπουλος: Με αυτό που πάτε να κάνετε σήμερα τα προοδευτικά κόμματα στηρίζετε την ΝΔ

3 λεπτά
Βελόπουλος: Με αυτό που πάτε να κάνετε σήμερα τα προοδευτικά κόμματα στηρίζετε την ΝΔ

Στο ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής. λέγοντας ότι είναι μακριά από τους συγγενείς γιατί δεν ρωτήθηκαν για την πρόταση δυσπιστίας που προτίθεται να καταθέσει. Τους συσπειρώνετε, αυτό κάνετε», ανέφερε.

Συνεχίζοντας την επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το θέμα του μπαζώματος του σημείου της τραγωδίας είπε; «Ήρθατε εδώ να σκυλέψετε; Αυτό λέγεται προοδευτικό σκύλεμα και όχι προοδευτισμός». Στη συνέχεια ο κ. Βελόπουλος τόνισε «έτσι όπως πάει η δουλειά στα πλημμελήματα θα μείνουμε» προσθέτοντας ότι θα πρέπει να αναβαθμιστούν οι κατηγορίες σε κακουργήματα. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατέθεσε το Δελτίου Τύπου των πληγέντων στα πρακτικά της Βουλής.

Aπευθυνόμενος στην κυβέρνηση δήλωσε ότι «το γεγονός που σας ρίχνει είναι πως πήγατε να κάνετε συγκάλυψη» ενώ κάνοντας αναφορά στην Hellenic Train υποστήριξε ότι «θα έπρεπε να κλείσει χθες».

Μιλώντας για τις μεγάλες συγκεντρώσεις της περασμένης Παρασκευής τόνισε: «Υπάρχει μια ταύτιση του κόσμου, ψυχικά με τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών (…) Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν πως και η Ελληνική Λύση ήταν αυτή που ξετύλιξε το κουβάρι των εξελίξεων, αλλά και πως όλα τα υπόλοιπα κόμματα δεν έκαναν τίποτα». Και όπως τόνισε για τους συγγενείς των θυμάτων «ο αγώνας είναι δικός τους, όπως και η νίκη».

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση τόνισε ότι «στη συνείδηση του ελληνικού λαού έχει συνδεθεί η ΝΔ με το χειρότερο δυστύχημα που έχει γίνει ποτέ», ενώ απευθυνόμενος στον Μ. Βορίδη δήλωσε ότι η μόνη λύση είναι η προσφυγή στις εκλογές λέγοντας ότι είναι το οξυγόνο της Δημοκρατίας. «Αποφασίστε τι είστε κ. Βορίδη, Μητσοτακιστής ή Τραμπιστής;», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]