Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Αρτέμιδα: Φωτιά σε μονοκατοικία – Κατέρρευσε η σοφίτα

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης δεν νιώθει και δεν νοιάζεται για την κοινωνία και την μεσαία τάξη, την δημοκρατία

3 λεπτά
Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης δεν νιώθει και δεν νοιάζεται για την κοινωνία και την μεσαία τάξη, την δημοκρατία

«Ήλθε η ώρα της αλλαγής», με την φράση αυτή ξεκίνησε την ομιλία του στο Ηράκλειο ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «η Κρήτη υπογράφει το συμβόλαιο της αλλαγής. Αυτή την Κυριακή μετά από 30 χρόνια η Κρήτη ξαναδιώχνει έναν Μητσοτάκη από το Μέγαρο Μαξίμου».

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Από όλη την Ελλάδα μια φράση ακούω: Ως εδώ! Ως εδώ με την αλαζονεία, με την αισχροκέρδεια, την αδιαφορία, την οικογενειοκρατία». Θυμίζοντας τους στίχους από το τραγούδι του Γαργανουράκη είπε «αυτά τα λόγια τα χαμένα ήλθε η ώρα να χρεώσουμε στο Μέγαρο Μαξίμου».

Συνέχισε: « Η αλλαγή είναι απαίτηση, η δικαιοσύνη είναι ανάγκη, η Ελλάδα θα γυρίζει σελίδα. Η συγκέντρωσή σας και οι συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα είναι η καλύτερη δημοσκόπηση. Η καλύτερη απόδειξη όμως είναι ο φόβος και ο πανικός του κ. Μητσοτάκη. Μόλις ήλθε αντιμέτωπος με μία κάπως ζόρικη ερώτηση στο ντιμπέιτ -που δεν ήλθε με εμένα προσπαθώντας να κρυφτεί πίσω από όλους τους αρχηγούς-, ομολόγησε μόνος του το σκάνδαλο των υποκλοπών. Μόλις είπε ο κ. Ανδρουλάκης ότι θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι των υποκλοπών και εγώ ότι θα κάνουμε προανακριτική για το σκάνδαλο των υποκλοπών, δήλωσε χθες, έκλαιγε, ότι θέλουμε να τον βάλουμε φυλακή. Τι φοβάται, γιατί συμπεριφέρεται σαν ένοχος; Έκανε όμως και κάτι πολύ χειρότερο που δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Δεν δίστασε να πει ότι η αντίδραση, ο θυμός, των ανθρώπων που έχασαν τα παιδιά τους είναι εργαλειοποίηση».

Διάβασε επ’ ακριβώς την δήλωση του κ. Μητσοτάκη και πρόσθεσε: «την διάβασα και την ξαναδιάβασα και δεν την πίστευα. Και αναρωτιέμαι πόσο πολύ πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας πρωθυπουργός. Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας άνθρωπος. Είναι άδικο για την Ελλάδα να έχει έναν πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που δεν νιώθει και δεν νοιάζεται, αυτές είναι οι δύο λέξεις που τον χαρακτηρίζουν».

Έκανε αναφορά στο σκάνδαλο των υποκλοπών λέγοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν νοιάζεται για την δημοκρατία, έκανε τις υποκλοπές όπλο του και παρενέβη στους δικαστές».

Ειδήσεις σήμερα

Συντάξεις: Πώς θα σβήσουν την προσωπική διαφορά 500.000 παλαιοί συνταξιούχοι [πίνακες]

Στην Αλβανία μεταβαίνει ο ΓΓ του ΥΠΕΞ – Θα συναντηθεί με Μπελέρη και Κοκαβέση

Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας: Απόφαση «βόμβα» δικαστηρίου έβαλε «φρένο» στην ασυδοσία των funds

Εκλογές 2023

Εκλογές 2023: Πού ψηφίζω – Βρείτε εύκολα online το εκλογικό σας κέντρο

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις, οι δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls

Εκλογές; 2023: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την διαδικασία και την τσέπη σας 

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]