Αθήνα Καιρός

Τσίπρας: Και με μισή μονάδα να προηγείται ο Μητσοτάκης, θα κάνει κυβέρνηση – Με 50αρια και 150αρια δεν σώθηκε κανείς

2 λεπτά
Τσίπρας: Και με μισή μονάδα να προηγείται ο Μητσοτάκης, θα κάνει κυβέρνηση – Με 50αρια και 150αρια δεν σώθηκε κανείς

Τσίπρας: Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε το πρωί της Δευτέρας (8/5/2023) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι εκλογές της 21ης Μαΐου θα βγάλουν κυβέρνηση.

Πρόσθεσε ότι εάν προκύψουν δεύτερες εκλογές, αυτές θα έχουν τον χαρακτήρα δημοψηφίσματος.

Την άποψη ότι οι παροχές που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, όπως τα 150 ευρώ στους νέους δείχνει «πανικό» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Με 50 και 150 ευρώ κανείς δε σώθηκε. Γυρνάνε και μπούμεραγκ αυτά», δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας, σχολιάζοντας πως ανακοινώθηκε η εν λόγω εξαγγελία 10 μέρες μετά την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος, κάτι που “δε δείχνει σοβαρότητα”, ούτε δίνει την “εικόνα ενός κόμματος που καλπάζει”, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι οι νέες εξαγγελίες για παροχές της τελευταίας στιγμής απαντάνε “σε πολύ καλά επεξεργασμένες θέσεις” του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. “Δε θα λυθεί το πρόβλημα των νέων με 150 ευρώ”, σημείωσε τονίζοντας πως τα προβλήματα των νέων σχετίζονται με τις σπουδές τους, δηλαδή την ελάχιστη βάση εισαγωγής, με τη στεγαστική κρίση στην Ελλάδα, που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα σε σχέση με τις άλλες χώρες της ΕΕ και με τις συνθήκες εργασίας, ελαστικές σχέσεις και χαμηλούς μισθούς.

Συμπληρώνοντας την απάντησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στις προτάσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, στις οποίες περιλαμβάνονται μέτρα στήριξης για τις μητέρες, όπως ο διπλασιασμός του επιδόματος και για τα νέα ζευγάρια, όσον αφορά τη στέγη.

Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη: Άγρια καταδίωξη κουκουλοφόρων από ταράτσα σε ταράτσα – Κατηγορούνται για εμπρησμό, συνελήφθησαν και οι δύο [βίντεο]

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η νέα δέσμη μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Ερντογάν-Κιλιτσντάρογλου: Τα 6 «κλειδιά» για τις τουρκικές εκλογές

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]