Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά τώρα στην Κέρκυρα – Στο σημείο οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Θεοδωρικάκος: Ο κόσμος θέλει σιγουριά, σταθερότητα, ισχυρό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του πρωθυπουργού

3 λεπτά
Θεοδωρικάκος: Ο κόσμος θέλει σιγουριά, σταθερότητα, ισχυρό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του πρωθυπουργού
Τάκης Θεοδωρικάκος

«Ο κόσμος θέλει σιγουριά, σταθερότητα, ισχυρό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του πρωθυπουργού» τόνισε μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Καλώ τον κόσμο να συμμετέχει στις εκλογές, είναι προς το συμφέρον της Πατρίδας μας, η αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ είναι η μόνη λύση για να προχωρήσουν οι αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος» είπε χαρακτηριστικά και επισήμανε ότι αν δεν υπήρχε η απλή αναλογική που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην διακυβέρνηση του τόπου η ΝΔ θα ήταν ήδη κυβέρνηση με 172 βουλευτές.

«Οι πολίτες θα επιβεβαιώσουν την επιλογή της 21η Μαΐου και για αυτό βλέπω ισχυρές δυνατότητες στη ΝΔ να ανεβάσει τα ποσοστά της ακόμη περισσότερο» προσέθεσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Αναφερόμενος στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισήμανε ότι είναι εμφανές πως έχει τεράστια προβλήματα στρατηγικής και ότι έχει παραδεχτεί την ήττα του. Στο πλαίσιο αυτό, καυτηρίασε τη στάση του κόμματος στο θέμα του ναυαγίου της Πύλου: “Είναι αδιανόητο να εργαλειοποιούν μία τραγωδία για να κερδίσουν -όπως νομίζουν- κάποιες ψήφους, συκοφαντώντας την Ελλάδα”.

“Ο ελληνικός λαός στις 21 Μαΐου καταδίκασε την καταστροφολογία, τη δαιμονοποίηση των πάντων, τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία” τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ερωτηθείς για το θέμα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη επισήμανε ότι ακόμη αρνούνται να δηλώσουν πως εκπροσωπούν την μουσουλμανική μειονότητα, κάτι που έκανε ο υποψήφιος της ΝΔ ο οποίος και αποχώρησε από την εκλογική μάχη για να μη δημιουργούνται αντιπερισπασμοί.

Ειδήσεις σήμερα

Εκλογές 2023: Αποκάλυψη «βόμβα» από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – Αυτό είναι το mail για τη στήριξη του τουρκικού προξενείου στον Οζγκιούρ [βίντεο]

ΝΔ: Η αλήθεια για τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ για τις δήθεν μηδενικές προσλήψεις την επόμενη τετραετία

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]