Σύμφωνα με την καταγγελία του υφυπουργού Μεταφορών, δέχτηκε από μεγαλοπαράγοντα ομάδας της Θεσσαλονίκης, πως οι φίλαθλοί του θα «χαλάσουν» τα εγκαίνια του μετρό, που θα γίνουν παρουσία Μητσοτάκη, διαμαρτυρόμενοι για τον αποκλεισμό του κόσμου από αγώνα.
«Όσοι θα ήθελαν να μας ενημερώσουν ότι γίνονται ζημιές σε ένα έργο, θα έπρεπε να πάνε στη Δικαιοσύνη», είπε, αναφερόμενος στις απειλές που καταγγέλλει πως δέχθηκε και συμπλήρωσε με έκπληξη πως, «μιλάμε γι’ αυτή την ομάδα που πρόσφατα έχασε έναν φίλο της από οπαδική βία».
«Όταν έγινε η τηλεφωνική επικοινωνία, δεν ήξερα καν για ποιο θέμα μιλάμε», είπε ξεκαθαρίζοντας πως, «η απειλή ήταν για το μετρό».
«Δεν συνδιαλεγόμαστε με αυτόν τον τρόπο», τόνισε και έκλεισε λέγοντας πως, «μιλάμε για το μετρό και αφήνουμε στην άκρη τον οπαδισμό».
View Video – no integration ID provided