Η πορεία ωστόσο δεν θα είναι ομαλή για κανέναν. Ούτε για τον Σωκράτη Φάμελλο ούτε για τον Παύλο Πολάκη που οργανώνεται, ούτε για τους επικεφαλής των άλλων ομάδων, τον Νίκο Παππά, τον Χρήστο Σπίρτζη κ.ά.
Η επίθεση Φάμελλου κατά Παππά, με τον πρόεδρο να επαναλαμβάνει τις παλιές κατηγορίες για «πραξικόπημα μέσω zoom», αντί για απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας, που οδήγησε στην εκπαραθύρωσή του από τη θέση του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, όπως και η απάντηση του Νίκου Παππά ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο να ανακαλέσει, παραπέμπει σε εσωκομματικό «ξύλο» το επόμενο διάστημα.
Οι επιθέσεις του Χρήστου Σπίρτζη κατά της ηγεσίας και οι προβλέψεις του για ένα «διεκπεραιωτικό» Συνέδριο, χωρίς ουσία, επίσης ανεβάζουν το θερμόμετρο, ενώ το γεγονός ότι ο Χρήστος Σπίρτζης εγκάλεσε τον βουλευτή Λάρισας, Β. Κόκκαλη, για το γεγονός πως ζήτησε δημοσίως την αναστολή της κομματικής ιδιότητάς του έως ότου κλείσει η υπόθεση των Τεμπών, σημαίνει πως θα δούμε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και σε χαμηλότερα του ηγετικού επίπεδα.