«Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν, διαβάζοντας τη δήλωση του κ. Φάμελλου, είδαμε να χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό απονομιμοποιημένο. Θα περιμέναμε ο πρόεδρος του κόμματος που η εκλογική του επιρροή και ο αριθμός των βουλευτών του μειώνεται από χρόνο σε χρόνο με πρωτοφανή – για τα δεδομένα της πολιτικής ιστορίας του τόπου – ρυθμό να είναι πιο εγκρατής.
‘Αλλωστε, το γεγονός ότι εδώ και τόσο καιρό προαναγγέλλει την πρόταση δυσπιστίας και δεν μπορεί να την καταθέσει, είναι αποτέλεσμα της συνεχούς απομείωσης του μεγέθους της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του» τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.
Νωρίτερα, ο Σωκράτης Φάμελλος είχε σχολιάσει τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «ο απονομιμοποιημένος πρωθυπουργός σπέρνει νέο διχασμό και κατηγορεί τα συλλαλητήρια».
Η δήλωση του Νίκου Ρωμανού
«Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν, διαβάζοντας τη δήλωση του κ. Φάμελλου, είδαμε να χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό απονομιμοποιημένο.
»Θα περιμέναμε ο πρόεδρος του κόμματος που η εκλογική του επιρροή και ο αριθμός των βουλευτών του μειώνεται από χρόνο σε χρόνο με πρωτοφανή – για τα δεδομένα της πολιτικής ιστορίας του τόπου – ρυθμό να είναι πιο εγκρατής. Άλλωστε, το γεγονός ότι εδώ και τόσο καιρό προαναγγέλλει την πρόταση δυσπιστίας και δεν μπορεί να την καταθέσει, είναι αποτέλεσμα της συνεχούς απομείωσης του μεγέθους της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.
»Η αμετροέπεια του κ. Φάμελλου φαίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν σκεφτεί κανείς ότι χαρακτηρίζει απονομιμοποιημένο τον Πρωθυπουργό που μετά από 5 νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις και 6 χρόνια διακυβέρνησης συνεχίζει να προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, με διψήφια διαφορά από τον δεύτερο, που εδώ και καιρό δεν είναι το κόμμα του κ. Φάμελλου.
»ΥΓ: Το να μιλάει για Δικαιοσύνη ο κ. Φάμελλος και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους καταδικασμένους υπουργούς από το Ειδικό Δικαστήριο και με το παρα-υπουργείο Δικαιοσύνης για το οποίο έχει καταγγελθεί από τον ίδιο τον Υπουργό Δικαιοσύνης του, παραμένει πάντα το πιο σύντομο ανέκδοτο!».
Ειδήσεις Σήμερα
- Απεργία στις 28 Φεβρουαρίου: Ποιοι κατεβάζουν ρολά
- Κακοκαιρία: Πνίγηκε η Κεφαλονιά [εικόνες και βίντεο]
- BBC: Χωρίς την Ουκρανία οι συζητήσεις ΗΠΑ-Ρωσίας στη Σαουδική Αραβία
- Τρόμος στο ΟΑΚΑ λόγω συμπλοκής μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού – Τραυματίας Αρμένιος από μαχαίρι
- Καιρός: Τσικνοπέμπτη με χιόνια – Καταιγίδες από σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση
- Σεισμοί στις Κυκλάδες: Κλειστά μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου τα σχολεία – Οι αποφάσεις και οι συστάσεις των επιστημόνων