Αθήνα Καιρός

Ραγκούσης: Πολίτης μολύνθηκε από Predator με sms για το εμβόλιο – Να δώσει απαντήσεις ο Πιερρακάκης

3 λεπτά
Ραγκούσης: Πολίτης μολύνθηκε από Predator με sms για το εμβόλιο – Να δώσει απαντήσεις ο Πιερρακάκης

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιάννης Ραγκούσης κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Ραγκούσης ανέφερε ότι «πολίτης του οποίου το κινητό μολύνθηκε με Predator, δέχτηκε μολυσμένο μήνυμα με παραποιημένη την διεύθυνση emvolio.gov.gr».

Ο κ. Ραγκούσης κατήγγειλε ότι ο πολίτης έλαβε το μολυσμένο sms λίγες ημέρες πριν κάνει το εμβόλιο του. «Την ώρα που περίμενε το sms του ραντεβού του, αντί να πάρει το κανονικό sms υπενθύμισης για το εμβόλιο, έλαβε μολυσμένο μήνυμα με Predator» τόνισε και αναρωτήθηκε «πώς γνώριζαν οι χειριστές του Predator, το ενιαίο κέντρο EYΠ – Predator με έδρα το Μαξίμου, για το ραντεβού του;».

«Ο πολίτης πάτησε το link γιατί περίμενε μήνυμα για το εμβόλιο του με αποτέλεσμα το κινητό του να μολυνθεί και να έχει το Predator πρόσβαση στην προσωπική του ζωή».

Ο κ. Ραγκούσης κάλεσε τον κ. Πιερρακάκη να δώσει εξηγήσεις και μίλησε για «ενιαίο κέντρο διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των πολιτών μέσω του gov.gr και τις άλλες πλατφόρμες με το παράνομο σύστημα και τους εγκεφάλους του Predator».

Αναφέρθηκε επίσης στις καταγγελίες για την εταιρεία Majoritas η οποία διατείνεται στην ιστοσελίδα της πως βοήθησε το 2019 τη ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές αξιοποιώντας τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών για να χειραγωγήσει τις πολιτικές και εκλογικές τους προτιμήσεις.

Ο κ. Ραγκούσης κάλεσε τον κ. Πιερρακάκη να έρθει άμεσα στη Βουλή και να δώσει εξηγήσεις εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη – τον εγκέφαλο της εγκληματικής οργάνωσης. Εκτός κι αν προτιμά ο κ. Πιερρακάκης – είπε ο κ. Ραγκούσης –  «να στείλει την παραίτησή του».

Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Νέα επικαιροποίηση στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Προσοχή τις επόμενες ώρες

Qatargate: Ενώπιον των βελγικών αρχών ξανά ο Φραντσέσκο Τζόρτζι

Κίνηση απόγνωσης Τσίπρα η πρόταση μομφής

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]