Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε πως «επειδή είναι ενιαίο το μισθολόγιο, γι’ αυτό ζητήθηκε να υπάρξει οριζόντια αύξηση, με βάση πάντα τα δημοσιονομικά περιθώρια». Ο κ. Πλεύρης τόνισε πως στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι να εξαντλήσει τα περιθώρια, ώστε και οι υπόλοιποι ένστολοι να έχουν αυξήσεις, πρόσθεσε όμως ότι «το γεγονός ότι είμαστε βουλευτές της συμπολίτευσης δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε και άποψη. Ο πρωθυπουργός με προσοχή θα εξαντλήσει τις δυνατότητες, σε αυτό μπορεί να έχουμε συμβάλει κι εμείς. Προφανώς στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά και οι βουλευτές της συμπολίτευσης πρέπει να κάνουν ερωτήσεις», τόνισε.
Η χθεσινή ανάρτηση Πλεύρη για τις αυξήσεις στους ένστολους
«Οι αυξήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις ήταν αναγκαίες και δίκαιες. Είμαι βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει το εύλογο αίτημα των στελεχών της ΕΛΑΣ, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για αντίστοιχη αντιμετώπιση, όπως ορθώς έχει πράξει μέχρι τώρα», έγραψε ο ίδιος σε χθεσινή του ανάρτηση.
Οι αυξήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις ήταν αναγκαίες και δίκαιες. Είμαι βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει το εύλογο αίτημα των στελεχών της ΕΛΑΣ, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για αντίστοιχη αντιμετώπιση, όπως ορθώς έχει πράξει μέχρι τώρα
— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) March 30, 2025
Ειδήσεις Σήμερα
- Ηλεκτρικό ρεύμα: Από 1 Απριλίου το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης
- Κατεβάζει ρολά το ιστορικό «Γιασεμί» στην Πλάκα μετά από 16 χρόνια – Η συγκινητική ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο
- Σχολεία: Αλλάζει το πρόγραμμα αύριο Τρίτη (01/4) – Δείτε τον λόγο
- Απεργία 9 Απριλίου: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια
- Η Μαρία Αντωνά έχει ζήτηση και γίνεται συζήτηση – Οι δηλώσεις για Λιάγκα και το τηλεοπτικό μέλλον
- Διακοπή των δρομολογίων του Προαστιακού λόγω ατυχήματος στη Λεωφόρο Καβάλας