Τα περί «ανθρωπίνου λάθους», σχολίασε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με αφορμή της δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
«Η δικαιοσύνη ήταν με δεμένα χέρια επί μήνες, ενώ “κάποιοι” λίγες ώρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη έβαζαν χέρι στο ηχητικό υλικό και το διοχέτευαν σε φιλικό μέσο ενημέρωσης για να διαχειριστούν επικοινωνιακά με τον πιο χονδροειδή τρόπο το αφήγημα περί ανθρώπινου λάθους και μόνο», ανέφερε αρχικά στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Παράλληλα, τόνισε πώς ο υπουργός Δικαιοσύνης «αποκάλυψε ότι τον Ιούλιο του 2023 όταν και ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου ενημερώθηκε από τον ανακριτή ότι ο νόμος δεν του επέτρεπε να ακούσει και να ενσωματώσει στη δικογραφία τις επίμαχες συνομιλίες των υπαλλήλων του ΟΣΕ. Μάλιστα χρειάστηκε -όπως μας πληροφόρησε- να φέρει κατεπείγουσα διάταξη για να καταστεί αυτό εφικτό».
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημειώνει ότι «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που ομνύει στην απόδοση δικαιοσύνης χωρίς εξαιρέσεις, εκτίθεται καθημερινά όλο και περισσότερο».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πρόταση δυσπιστίας: Καταψηφίζει ο Κατσιβαρδάς – Υπέρ της ο Χουρδάκης
- Ευρωεκλογές: «Πόλεμος» στα fake news – Τρανταχτά παραδείγματα παραπληροφόρησης
- Πρόταση δυσπιστίας- Συρεγγέλα: «Εκμεταλλεύεστε μια εθνική τραγωδία εφαρμόζοντας πρακτικές που θα ζήλευε και ο ίδιος ο Μακιαβέλλι»
- Πρόταση δυσπιστίας – Κουτσούμπας: H κυβέρνηση και τα κόμματα της σοσιαλδημοκρατίας προσπαθούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη
- Πρόταση Δυσπιστίας- Τριαντόπουλος: Λάσπη, fake news και προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης μιας τραγωδίας






![Αλέξης Τσίπρας: Ίδια κόλπα με το #askTsipras, 11 χρόνια μετά [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/tsipras-300x200.jpg)








![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)







