Συγκεκριμένα, οι κ. Γεραπετρίτης-Φιντάν γευμάτισαν στο εστιατόριο «Διόνυσος», απέναντι από την Ακρόπολη, μετά τις διαβουλεύσεις που διήρκεσαν 2,5 ώρες.
Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών εξέφρασαν τη βούλησή τους για να διατηρηθεί το καλό κλίμα που έχει οικοδομηθεί τον τελευταίο καιρό, ενώ επανέλαβαν τις πάγιες και αντιδιαμετρικά αντίθετες θέσεις των δύο πλευρών.
Το μενού στο γεύμα Γεραπετρίτη-Φιντάν
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ. Γεραπετρίτης και Φιντάν είχαν για ορεκτικό γαρίδες σχάρας, μαρούλι baby gem, σάλτσα βουτύρου, λάιμ και τσίλι, ενώ η χωριάτικη σαλάτα περιελάμβανε ντοματίνια, αγγούρι, φέτα, πιπεριά, κρεμμύδι, κάπαρη, ελιές καλαμών, μίνι παξιμάδια χαρουπιού και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Το κυρίως πιάτο ήταν αρνί σιγομαγειρεμένο, με πατάτα, ρίγανη και ψητή μελιτζάνα. Για επιδόρπιο, οι δύο ΥΠΕΞ έφαγαν σπιτική τάρτα με γεύση λεμόνι, λάιμ, μαρέγκα και φρέσκο δυόσμο.
Ειδήσεις σήμερα
Κατώτατος μισθός: Αυξήσεις με ρήτρα ακρίβειας από το 2025
Γερμανία: Πρόθυμος να συζητήσει για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών εμφανίστηκε ο Σολτς
Καιρός: Έρχεται ραγδαία αλλαγή – Τι προβλέπει ο Θοδωρής Κολυδάς – Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών για την περίοδο 11 έως 15 Nοεμβρίου