Με τον αστερίσκο και την υποσημείωση που οφείλουμε να κρατάμε πάντα σε αυτές τις ιστορίες, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι δίνουν και αυτές ένα τόνο.
Και αυτό γιατί καταγράφουν τις τάσεις, χωρίς το ξαναγράφουμε πάλι αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφουν, φαβορί για να κερδίσει την (πρώτη) Κυριακή 21 Μαΐου είναι η Νέα Δημοκρατία, με την απόδοση στο στοίχημα «Κόμμα με τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων» να βρίσκεται στο 1.09.
Δεύτερο φαβορί είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. (6.50), ενώ πολύ πιο κάτω βρίσκονται ΠΑΣΟΚ (500.00) και ΚΚΕ (5.000.00).
Υπάρχει περίπτωση αυτοδυναμίας με την απλή αναλογική; Εάν διαβάσετε τη σχετική απόδοση, που φτάνει στο 150.00, νομίζω ότι έχετε την απάντηση.
Επίσης, ενδιαφέρουσα είναι η απόδοση για το «Ποσοστό της αποχής», με τις στοιχηματικές εταιρίες να θεωρούν πιθανό (1.70) το ποσοστό να ξεπεράσει το 40% (over 40%), παρά να μην ξεπεράσει το 40% (under 40%) με απόδοση 2.08.
Ιδού οι αποδόσεις: Νέα Δημοκρατία 1.09, ΣΥΡΙΖΑ 6.50, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛ. 500.00, ΚΚΕ 5.000.00, Ελληνική Λύση 7.500.00.
Από την στήλη ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου που κυκλοφορεί
Ειδήσεις σήμερα
Μητσοτάκης: Οι ασφαλιστικές εισφορές θα μειωθούν κατά τουλάχιστον μια μονάδα την επόμενη 4ετια
Εκλογές 2023: «Καθαρό» το εκλογικό επίδομα – Ποιοι θα το πάρουν
Εκλογές 2023: Αναλυτικός οδηγός για τις κάλπες – Τι πρέπει να γνωρίζετε