ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γιατί έφυγε ο Ταραντίλης;

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Ελεύθερος Τύπος και το Eleftherostypos.gr σας φανερώνουν όλα όσα είναι στο σκοτάδι.     

Οικογένεια-πολιτική: Σημειώστε άσο!

«Eίναι καλό κάποτε όλοι να αντιληφθούμε ότι η πολιτική δράση εξελίσσεται ταυτόχρονα και παράλληλα με την οικογενειακή μας ζωή. Και συχνά, οι δυσκολίες στο ένα πεδίο επηρεάζουν δυσμενώς το άλλο.Η διαχείριση τέτοιων ευαίσθητων ζητημάτων εναπόκειται στις επιλογές κάθε ατόμου, οι οποίες όμως οφείλουν να γίνονται σεβαστές απ’ τους υπολοίπους. Γιατί, διαφορετικά, η πολιτική μετατρέπεται σε ισοπεδωτικό εισβολέα στον ιδιωτικό χώρο κάθε πολίτη. Και αυτό δεν συνάδει με τον πολιτικό πολιτισμό που έχουμε χρέος να οικοδομούμε ημέρα με την ημέρα».

Τα παραπάνω είχε ο Χρήστος Ταραντίλης θέλοντας να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ που θέλησε να εκμεταλλευτεί πολιτικά την αποχώρησή του. Φράση που αν κάποιος κοιτάξει κανείς πίσω από τις λέξεις θα καταλάβει ότι για τον Ταραντίλη η οικογένεια είναι πάνω από τις πολιτικές του επιδιώξεις και σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπε στην πολιτική να φέρει μαύρα σύννεφα στην οικογενειακή του ζωή.

Από εκεί και πέρα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος θα μπορούσε σε μία άλλη χώρα εκτός από την Ελλάδα να ευδοκιμήσει. Το ήπιο προφίλ που πρέσβευε, οι λέξεις που ήταν μελετημένες μέχρι το τελευταίο της γράμμα αλλά δυσνόητες για κάποιους και ο τρόπος που επιχειρηματολογούσε ήταν φανερό ότι δεν χωρούσαν στην πολιτική σκηνή του τόπου.

Η μαθηματική σκέψη του Ταραντίλη και ο τρόπος έκφρασής του δεν μπόρεσε να συμβαδίσει με το σκληρό ροκ και την τοξικότητα που συνηθίζουμε να έχουμε στην πολιτική. Οπότε ως γνήσιος ροκάς δεν συμβιβάστηκε και αποφάσισε να αφήσει έναν ρόλο που κατάλαβε ότι δεν του ταίριαζε παραμένοντας σταθερός στις δικές του απόψεις!

Μ.Μ.

Μήνυμα Βορίδη για την αλλαγή του εκλογικού νόμου στην τοπική αυτοδιοίκηση

Στόχος της Μαφίας των φυλακών ήταν και ο Μάκης Βορίδης

Τη σημασία των δομικών αλλαγών που εισάγει το νέο νομοσχέδιο για τον εκλογικό νόμο, στην κατεύθυνση επαναφοράς της κυβερνησιμότητας στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανατρέποντας την κακοδαιμονία της απλής αναλογικής του ΣΥΡΙΖΑ, ανέδειξε ο Μάκης Βορίδης στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ. Στην πρώτη θεματική ενότητα με θέμα «Αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ο νέος εκλογικός νόμος», ο υπουργός Εσωτερικών πραγματοποίησε με τα μέλη της ΟΝΝΕΔ έναν ιδιαιτέρως εποικοδομητικό διάλογο για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επισημαίνοντας τον κρίσιμο ρόλο των νέων στην αναμόρφωση της λειτουργίας των τοπικών κοινωνιών. Επίσης, ο κ. Βορίδης επαίνεσε την ΟΝΝΕΔ για το σημαντικό έργο που επιτελεί με τη δυναμική συμμετοχή της σε συζητήσεις στρατηγικού χαρακτήρα και εξέφρασε την επιθυμία να θεσμοθετηθεί ένας τακτικός διάλογος, στη βάση του οποίου θα κατατίθενται προτάσεις που θα συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κατά την έναρξη της online Πολιτικής Ακαδημίας της ΟΝΝΕΔ, το λόγο πήρε ο πρόεδρος Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος, αντί εισαγωγής, δήλωσε υπερήφανος για τη δράση της οργάνωσης, αλλά και για το γεγονός ότι τους τελευταίους τρεις μήνες πολλές από τις προτάσεις της τόσο στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης όσο και αναφορικά με το ζήτημα του πλαισίου ποινής για τα εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας έγιναν πραγματικότητα ή πήραν το δρόμο τους προς την υλοποίηση. Στην ολοήμερη διοργάνωση της ΟΝΝΕΔ συμμετείχαν πάνω από 550 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον το 1/3 ήταν νέοι, οι οποίοι δεν είναι μέλη της ΟΝΝΕΔ και δήλωσαν συμμετοχή προκειμένου να ακούσουν τις εισηγήσεις των ομιλητών.

Τι λέει ο Παππάς για την πορεία της υγείας του

Με ανάρτησή του στο facebook, ο βουλευτής Δωδεκανήσων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Παππάς, που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την πορεία της υγείας του. Ο κ. Παππάς στην ανακοίνωσή του ανέφερε ότι όλοι όσοι ήρθε σε επαφή στην Κω, όπου και βρέθηκε, είναι αρνητικοί στον ιό, ενώ αναμένεται και οι συνεργάτες του να υποβληθούν σε μοριακό τεστ προκειμένου να ανιχνευθεί τυχόν κρούσμα. Επίσης, ευχαρίστησε όλους για τις ευχές που δέχθηκε για γρήγορη ανάρρωση.

Στο κόμμα του Τράγκα η Ραχήλ Μακρή  

Mόνο… έκπληξη δεν ήταν αυτό. Η Ραχήλ Μακρή με δήλωσή της ανακοίνωσε ότι προσχωρεί στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα. Και βέβαια οι χρήστες του twitter δεν μπόρεσαν να «κλείσουν τα μάτια» σε αυτή την εξέλιξη, υπενθυμίζοντας με δόσεις δηλητηρίου ότι η Ραχήλ Μακρή: ξεκίνησε από τους ΑΝ.ΕΛ., στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα ήταν υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα, μετά στήριξε το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και το 2017 δήλωσε ότι ίδρυσε το Μέτωπο Νίκης. Και έπεται συνέχεια…

ΚΟΥΙΖ:ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ;

 

 

 

 

 

 

Με άρωμα Βελόπουλου η διαμαρτυρία για το lockdown

«Αρωμα» Ελληνικής Λύσης είχε και η χθεσινή διαμαρτυρία στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου Θεσσαλονίκης, όπου το σκληρό lockdown παρατάθηκε για την τρέχουσα εβδομάδα. Στελέχη του κόμματος επιχειρούν να κάνουν πολιτική καριέρα και εκμεταλλεύονται την κούραση των δημοτών, διοργανώνοντας συνεχώς διαμαρτυρίες. Σε δηλώσεις τους τονίζουν ότι ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου έχει στοχοποιηθεί, χωρίς φυσικά να λένε από ποιον και κυρίως γιατί. Επίσης, υπογραμμίζουν ότι ο δήμος έβαλε λουκέτο με μόλις 22 κρούσματα, αποφεύγοντας να πουν ότι είναι της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης και αποτελούν σχεδόν το σύνολο των κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα! Στα καλέσματα ανταποκρίνεται μικρή μερίδα δημοτών, προφανώς ψηφοφόροι του νεόκοπου κόμματος. Η διαμαρτυρία στον Εύοσμο έγινε το πρωί, ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ακόμη μία στον Λευκό Πύργο, η οποία και αυτή είχε στο στόχαστρό της το lockdown.

ΕΙΠΑΝ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Είμαστε Κράτος Δικαίου, να μην ξαναγίνουμε ζούγκλα

 

ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ;      

Το Viral της ημέρας: Η αγκαλιά όλο νόημα Μπιμπίλα-Μπεκατώρου

Μπιμπίλας και Μπεκατώρου συναντήθηκαν σε μια σε μία ημερίδα που έγινε την περασμένη Κυριακή και εξέφρασαν την δικαίωση που πήραν με μια αγκαλιά μου έγινε viral. To στιγμιότυπο της συνάντησης της Σοφίας Μπεκατώρου και του Σπύρου Μπιμπίλα απαθανάτισε ο δημοσιογράφος Νίκος Ελευθερόγλου με τον Σπύρο Μπιμπίλα να αναδημοσιεύει την τρυφερή αγκαλιά με την Ολυμπιονίκη στο προφίλ του στο Instagram.

Το hashtag της ημέρας: #Η δημορκατία δεν εκβιαζεται

@christsok

Τα ευνομούμενα κράτη δεν υποκύπτουν σε εκβιασμούς. Εφαρμόζονται οι νόμοι ανεξαιρέτως για όλους.

@akoronia

Η ζωή είναι δικαίωμα και μοναδικό προνόμιο. Ο καθένας μας διαλέγει για τον τρόπο αξιοποίησής της. Ο «αγωνιστής» Κουφοντίνας όμως αποφάσισε για τους 11 αυτούς ανθρώπους. Την αφαίρεσε.

@Micniko

Μπαράζ επιθέσεων σημειώνεται στην Αθήνα με αποκορύφωμα αυτήν στο Τμήμα Καισαριανής, στο οποίο άγνωστοι #ημιπιτσιρικάδες επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ. Το μπάχαλο ποιον εξυπηρετεί;

Διαβάστε περισσότερο ΠΑΡΑΤΥΠΟ ΕΔΩ

Aκολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Όλα αλλιώς για τη φύλαξη δημοσίων προσώπων

Μιχάλης Μάρδας

Τα viral νέα της Παρασκευής

Μαρίνα Μπενέκου

Αυτά είναι τα viral news της ημέρας

Μαρίνα Μπενέκου

Τα viral της ημέρας

Μαρίνα Μπενέκου

Τα viral της ημέρας

Μαρίνα Μπενέκου

Αυτά είναι τα viral της ημέρας

Μαρίνα Μπενέκου

Τι… ξεσκονίζει ο Μητσοτάκης στο Μαξίμου

Μιχάλης Μάρδας

Τα viral νέα της ημέρας: Η σέξι φωτογράφιση της Jessie J στο Instagram και το ελάφι που…εισέβαλε σε σχολικό λεωφορείο

Μαρίνα Μπενέκου

Τα Viral νέα της ημέρας: Συντριβή αεροπλάνου στη γη σπέρνει την θλίψη, πτήση ελικοπτέρου στον Άρη φέρνει τη χαρά

Μαρίνα Μπενέκου