ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Είναι ημιπιτσιρικάς! Ε και;

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Ελεύθερος Τύπος και το Eleftherostypos.gr σας φανερώνουν όλα όσα είναι στο σκοτάδι.     

Οι Ημιπιτσιρικάδες και η ανακοίνωση-καταδίκης (;) των 13 λέξεων

Παραδοχή Βούτση: Δεν ήμασταν έτοιμοι να κυβερνήσουμε το 2015 [βίντεο]Ημιπιτσιρικάς, ετών 35, ο γιος του Νίκου Βούτση! Μπορεί και να είναι! Άλλωστε μας συμφέρει όλους εμάς, που έχουμε πάψει προ πολλού να είμαστε πιτσιρικάδες. Δεν σχολιάζουμε καθόλου την άποψη του πρώην Προέδρου της Βουλής. Αυτό ήθελε να πει, αυτό είπε!

Το πραγματικό πρόβλημα, όμως, είναι η αντίληψη που κρύβεται πίσω από αυτή τη δήλωση. Για ποιον λόγο ένας πιτσιρικάς, ημιπιτσιρικάς, ενήλικας ή ηλικιωμένος να παίρνει συγχωροχάρτι, όταν προχωρά σε ενέργειες που δεν είναι  σύννομες;

Ανεξαρτήτως ηλικίας όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε τους νόμους και δεν πρέπει να υπάρχει ως δικαιολογία παραστρατήματος το νεαρό της ηλικίας, η καταγωγή, η κοινωνική τάξη, η κομματική ταυτότητα ή το πόσο διάσημοι είναι οι γονείς μας.

Αυτό είναι το σωστό και αυτό πρέπει να συμβαίνει χωρίς να υπάρχουν εξαιρέσεις, αστερίσκοι, ευφυολογήματα και οι κάθε είδους επιθέσεις δεν θα πρέπει να δικαιολογούνται!

Και είναι υποχρέωση όλων μας, τους πραγματικούς ημιπιτσιρικάδες και πιτσιρικάδες να τους νουθετούμε και να τους δείχνουμε κάθε στιγμή που τελειώνουν τα όρια της προσωπικής ελευθερίας κάθε ανθρώπου.

Με ανακοινώσεις καταδίκης (;) των 13 λέξεων και χορατά, αποτέλεσμα δεν θα έχουμε και αυτό το καταλαβαίνουν ακόμη και μωρά παιδιά!

ΚΟΥΙΖ:Εάν είχαμε εμπρηστική επίθεση εναντίον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η Κουμουνδούρου θα έβγαζε πάλι ανακοίνωση 13 λέξεων;

 

 

Δέσμευση Βορίδη για παράταση δημόσιωνκαι κοινόχρηστων χώρων 

Τη δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, για την παράταση του χρόνου μισθώσεων δημόσιων και δημοτικών κοινόχρηστων χώρων, οι οποίες λήγουν, φαίνεται πως απέσπασε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Ο κ. Βορίδης εμφανίστηκε θετικός να δοθεί παράταση κάποιων χρόνων και αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις για ένα θέμα που απασχολεί μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων. Στη συνάντηση που έγινε στο ΕΕΑ σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, τέθηκε επίσης από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις εστίασης αλλά και περίπτερα σε ορισμένους δήμους, οι οποίοι -εν μέσω πανδημίας και με τα καταστήματα της εστίασης στην πλειονότητά τους κλειστά- ζητούν την καταβολή δημοτικών τελών για τα τραπεζοκαθίσματα και τη χρήση κοινόχρηστων χώρων.

Ειδικότερα τα θέματα που συζητήθηκαν με τον υπουργό Εσωτερικών αφορούν τη ρύθμιση των χρεών φυσικών και νομικών προσώπων προς τους δήμους και πιο συγκεκριμένα ο προσδιορισμός των δικαιούχων (φυσικά πρόσωπα και νομικές οντότητες με κριτήρια που θα καθορίζει υπουργική απόφαση που θα εκδοθεί), καθώς και των εντασσόμενων στη ρύθμιση οφειλών. Επίσης, η λήψη μέτρων για την υποχρεωτική αναστολή της υποχρέωσης όσων επιχειρήσεων παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, να καταβάλλουν στους ΟΤΑ τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων, αλλά και το κλαδικό ζήτημα των περιπτερούχων για την επαναφορά της νομοθετικής ρύθμισης που προέβλεπε τη συνέχιση (μεταβίβαση) της άδειας λειτουργίας των περιπτέρων από τους κληρονόμους του αποβιώσαντος μισθωτή.

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ

Η Ελλάδα μεγαλώνει: Εθνικό μέτωπο 284 «ΝΑΙ» για την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. στο Ιόνιο

Το νομοσχέδιο με το «χάρτη» για την εύρυθμη λειτουργία της τηλεοπτικής αγοράς και των ΜΜΕ που έχουν πληγεί από την πανδημία κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Το σχέδιο νόμου, που έχει την υπογραφή του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Θοδωρή Λιβάνιου, προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη διατήρηση 340 θέσεων εργασίας στα τηλεοπτικά κανάλια με την πρόβλεψη άλλων 60 θέσεων εξαρτημένης σχέσης εργασίας σε συνδεδεμένη εταιρία – δηλαδή, σύμφωνα με πληροφορίες, δίνει, λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, την ευελιξία «στους τηλεοπτικούς σταθμούς να προσμετρούν στους εργαζομένους τους ποσοστό έως 15% από προσωπικό που απασχολείται σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις ή ανεξάρτητες εταιρίες παραγωγής, με εξαρτημένη σχέση εργασίας, οι οποίες παρέχουν υπηρεσίες για τις ανάγκες του συγκεκριμένου σταθμού». Με το ίδιο νομοσχέδιο επιτρέπεται η συνέχιση εκπομπής των ραδιοφωνικών σταθμών που λειτουργούν σήμερα και οι οποίοι περιλαμβάνονται στο Μητρώο του ΕΣΡ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία χορήγησης ραδιοφωνικών αδειών.

Fake news! Πώς ο Σκέρτσος έβαλε στη θέση του τον Κατρούγκαλο

Σκέρτσος για εισαγγελέα στη δίκη Τοπαλούδη: Εξέφρασα προσωπική άποψη - Πυρά από ΣΥΡΙΖΑ και σκληρή απάντηση Πέτσα

Σήκωσε το γάντι ο Ακης Σκέρτσος και απάντησε στον Γιώργο Κατρούγκαλο, ο οποίος για τη δημιουργία εντυπώσεων έσπευσε να καταγγείλει τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Ακη Σκέρτσο, για… fake news. «Πρόσφατα ο κ. Σκέρτσος έλεγε ότι η Ελλάδα είναι 5η στην κούρσα των εμβολιασμών. Οταν έκανε αυτή τη δήλωση, 31 Ιανουαρίου, ήμασταν 16οι στην Ε.Ε., κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Σήμερα εξακολουθούμε να είμαστε χειρότερα από τον ευρωπαϊκό μ.ό.: το ποσοστό των εμβολιασμένων είναι 2,79% στο σύνολο του πληθυσμού στην Ελλάδα με ευρωπαϊκό μ.ό. στο 3%. Γιατί χρειαζόταν αυτό το fake news; Υπηρετείται έτσι η αλήθεια;», ήταν η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής, για να έρθει άμεσα η απάντηση από τον κ. Σκέρτσο, διευκρινίζοντας ότι αναφερόταν στον ημερήσιο ρυθμό των εμβολιασμών και όχι στο σύνολο των εμβολιασμένων, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα τον σχετικό πίνακα. Αναγκαία η διευκρίνιση για όσους συγχέουν σκοπίμως ή από άγνοια διαφορετικούς δείκτες.

Νέο σόου Πολάκη 

Σε… ρινγκ μετέτρεψε για άλλη μια φορά τη Βουλή ο Παύλος Πολάκης. Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, που συγκλήθηκε μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για δημοσιεύματα περί ύπαρξης διπλών συστημάτων καταγραφής κρουσμάτων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παράκαμψε τον Κανονισμό και ανέβηκε στο βήμα ενώ δεν προβλεπόταν (δεν ήταν ομιλητής στον κανονικό χρόνο) προκαλώντας αντιδράσεις από όλους τους συμμετέχοντες. Τελικά «συμβιβάστηκε» να μιλήσει από τα έδρανα με την… προϋπόθεση ότι δεν θα φορούσε μάσκα. Οι τόνοι όμως δεν έπεσαν καθώς ήταν ανυποχώρητος να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του στον προβλεπόμενο χρόνο, δημιουργώντας συνθήκες μετωπικής σύγκρουσης με τον βουλευτή της Ν.Δ. Δ. Μαρκόπουλο.

 

ΕΙΠΑΝ

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ: Κάποιοι ημιπιτσιρικάδες σαν τον 35χρονο γιο μου πέταξαν τρικάκια στο γραφείο της Σ. Νικολάου

 

ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ

εΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!                                                           

Το Viral της ημέρας: Ο Αντίνοος Αλμπάνης καθηλώνει!

Από το καλοκαίρι του 2019, ο Αντίνοος Αλμπάνης, με ένα story του στο Instagram είχε αποκαλύψει τη μάχη που έδινε. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του αλλά και να δώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές σε όσους αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια.

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε το πόσο σπουδαίο είναι κάποιος να προλαβαίνει τις καταστάσεις και αυτό, μπορεί να γίνει με την πρόληψη και τους τακτικούς ελέγχους. Το μήνυμα του, λοιπόν, είναι «Εξετάσου τώρα».

Βλέπουμε τον ίδιο με ξυρισμένο κεφάλι να λέει «ήθελα μόνο να σου πω φιλιά» και γράφει.​

«Έχω δει τον φόβο, την αγωνία, τις λευκές μπλούζες, έχω δει τις σιωπηλές συσκέψεις, τον οίκτο, τη συγκατάβαση, έχω δει τα θεραπευτικά σχήματα, τους καθετήρες στις φλέβες, τους τομογράφους, έχω δει τον γυμνό μου ώμο, το οίδημα στο χέρι, το κατεστραμμένο μου δέρμα.

Τώρα όμως, την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, θέλω να δεις κάτι κι εσύ, εσύ, θέλω να δεις ότι δεν ντρέπομαι να δείξω την ασχήμια της αρρώστιας μου, θέλω να δεις ότι δεν έπαψα ποτέ να ονειρεύομαι, να εργάζομαι και να παράγω, θέλω να δεις ότι ακόμα και στα πιο βαθιά σκοτάδια μου άφηνα να μπαίνει φως. Θέλω να δεις ότι δεν ξέχασα να αγαπάω.

Θέλω να δεις ότι δεν υπήρξα ποτέ μελλοθάνατος, θέλω να δεις ότι αν όλοι μας αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, οι πρόωροι θάνατοι από καρκίνο θα ελαττωθούν κατά 25%. Εξετάσου τώρα, όχι για το τώρα αλλά για τον επόμενο μεγάλο έρωτα, την επόμενη αγκαλιά, τα επόμενα μπάνια, το επόμενο χαμόγελο που θα συναντήσεις τυχαία στο δρόμο».

 

Το hashtag της ημέρας: #ημιπιτσιρικάς

@DimitraGalanop1

Μέχρι τώρα ξέραμε ημιμόνιμο ημιδιάφανο ημίψηλος τώρα και ημιπιτσιρικάς.

@nprepalas

Θέλουμε ψήφο από 16 χρονών, θέλουμε να θεωρούμαστε ημιπιτσιρικάς μέχρι τα 35+, θέλουμε να μην χτυπάτε τον Αλέξη για τα λάθη του γιατί ήταν μόνο 44 χρονών, θέλουμε την σύνταξη πριν τα 60, θέλουμε άγαμες θυγατέρες & μετά τα 60 & αιώνιους φοιτητές μέχρι όσο πάει! Πολλά ζητάμε μωρέ;

@staposto

Έχει γούστο να μην έχει πει ακόμα στον γιο του ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης!

Διαβάστε επίσης

Πήραν απάντηση τα fake news του Πολάκη

ΚΙΝΑΛ μόνο ψάχνει!

Ο «μισθός» του Acun για το Survivor και το live sex δικηγόρου την ώρα της δίκης!

Συναθροίσεις: Ο νόμος θα εφαρμοστεί για όλους!

25η Μαρτίου: Γιατί κλήθηκαν στην επετειακή παρέλαση Μακρόν, Πούτιν και Κάρολος

Ξέχασαν στον ΣΥΡΙΖΑ τον πρέσβη της Βενεζουέλας;

Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ και η αλήθεια για το «Αντ. Τρίτσης»

Τελικά τι συνέβη με τις συναθροίσεις;

Οριστικό: Δεν θα ντυθούν στα «γαλανόλευκα» τα Arleigh Burke

Το ξανασκέφτηκαν οι πρυτάνεις για την βάση εισαγωγής στα ΑΕΙ

Η επιστροφή Αβραμόπουλου στα γαλάζια ψηφοδέλτια και η μουτρωμένη Μελάνια!

«Και τους κυνηγούς θα αγαπήσουμε, και τους ψαράδες θα λατρέψουμε και όλα θα τα κάνουμε!»

Και εδώ ο Παπάς και εκεί ο Παπάς – Ο Καλογρίτσας επανήρθε με νέες καταγγελίες

Το σκίτσο της ντροπής, ο δάσκαλος που ήταν λεβεντιά και ο αιωνόβιος Κρητικός

Μετά την Μπεκατώρου σκάνε και άλλες… βόμβες

Η αναφορά του Μητσοτάκη σε μία λαμπρή αλλά άγνωστη ιστορία

Αποκάλυψη: Ακόμη δεν ορκίστηκε και άρχισε τα καψώνια στον Ερντογάν ο Μπάιντεν

Ο αψύς Σφακιανός πήρε το όπλο του!

Ο Τσιόδρας είναι «άρρωστος» και άλλες ιστορίες με δράκους…

Πώς ο Βορίδης… πετσόκοψε τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή!

«Νίκο γύρνα γιατί θα φαρμακωθώ…»

Το πρωτοσέλιδο του Ε.Τ. που είναι ευαγγέλιο για τον Μητσοτάκη!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Αφού ήξερες γιατί δεν μίλαγες;

Μιχάλης Μάρδας

Μας έκαψε το μυαλό η Νοτοπούλου: 2.000 km για να κάψουμε τις θερμίδες ενός κουλουριού – Χαμός στο Twitter

Ανδρέας Ντίνης

Κύριε Δρίτσα καταλάβατε τι είπατε;

Μιχάλης Μάρδας

Γιατί έφυγε ο Ταραντίλης;

Μιχάλης Μάρδας

Ρε φίλε θέλω τις γνώσεις σου…

Μιχάλης Μάρδας

Υπουργείο Εσωτερικών: Μονιμοποιείται η τηλεργασία στο Δημόσιο – Οι επτά άξονες του νέου θεσμικού πλαισίου

Δημήτρης Ντόγκας

Η Μενδώνη, η λάσπη και η κόντρα στη Βουλή

Μιχάλης Μάρδας

Έκθεση-σοκ για τον Ερντογάν και όχι μόνο

Μιχάλης Μάρδας

Μήνυμα Μητσοτάκη για τα φαινόμενα κακοποίησης

Μιχάλης Μάρδας